⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

ilk 5 e giremeyeceğiz 21 diyen var. atı alan üsküdarı geçti..

Bu ne ya

Screenshot_20211221-214823_1.webp

takımın başında başkan yokki hocaya hesap sorsun hoca başkana hesap sorar kızarsa.

Takımın tek etkili ismi sezon başından bu yana Keremdi. Onda da bariz düşüş var haftalardır. Çocuk tek başına ne yapabilir.

Artık ben de istifa diyorum. Bu takımla bu oyun tarzıyla hiç bir halt olmaz.

Bu kötü gidişata birilerin dur demesi lazım artık küme düşmeden bir şok lazım bu takıma birilerin kellesi gitmeli yoksa şaka maka küme potasına girecegiz işin hazin yani mağlubiyeti ipleyen teknik ekipte bir tane adam yok herkes kendi halinde

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adana’nin kadro kalitesi bizden daha yuksek. Saka gibi.

Olurmu canım bizim kadro uçuyor.Genç süper yıldzlar dolu kadroda yersen tabiki

Şu çapsız sıradan bir vatandaş olarak sene başında çok yetersiz kadro kuruldu dedik..Genç oyuncu almak bu kadar kolay değil dedik.Bir bakmışsın küme düşme hattındasın anlayamazsın bile dedik.Ucuz olsun az alsın ama genç olsun.Alın size genç utanmaz arlanmaz adamlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.olduğumuz sezon Adnan Polat'a (haketmiştir orası ayrı) yapmadığını bırakmayan camiadan yaşanan onca rezilliğe rağmen tek bir tepki yok.

Resmen dibi gördük yahu, inanılır gibi değil..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bende ona şaşırıyorum birkaç taraftar sitesi hariç hem camiadan hemde taraftardan özellıkle stadyuma giden taraftardan en ufak tepki yok
fenerbahceleştik diyorum bazen

dibi görmedık bence daha daha dibi olacak degisim olmazsa

Taşşak geçtiğimiz takımların 2 puanı bile yokken,bizim 23 puanımız var dı.Bu da bizim ne kadar istikrarlı bir takım olduğumuzu gösteriyor.

Yazıklar olsun size

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt