Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Solak adamdan penaltıcı olmaz kitaplarda yazıyor bu
Hagi ve Alex’ten sevgilerle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solak adamdan penaltıcı olmaz kitaplarda yazıyor bu
O penaltıyı vermeyen umitti sanirim ya orta hakemdi ya vardaydiDiagneye berilmeyenle aynı![]()
Para verip geri alirizBu Irfan bize gore degil. Giresun'dan Okan geri gelsin daha mantikli.
Şu Larin'in attığı golü biz atamıyoruz. Daha doğrusu mentalitemiz bu goldeki gibi orta sahayı tak tak dikine geçmek değil, orta sahadan topu defansa gönderip mıy mıy top çevirmek. Pas oyunu oynuyoruz ok ama her atağı aynı şekil yapmaya çalışıyoruz burası sıkıntı. Fırsatını bulunca dikine hızlı çıkma gibi bir amacımız yok. Hızlı çıkmaya çalışırken bile pas pas pas.
Bi de çok diriler. Hiçbir ikili mğcadelede ezilmediler. Halil bile top saklıyor. Bizim kötü olmamızın bi sebebi de fizik olarak çok yıprandık. Yük sezon başından beri aynı oyuncuların üstnde, diğerleri hiç sorumluluk almıyorBen daha çok Göztepe’nin ataklarını örnek verirdim. Çok iyi dikine net ve doğru hızda veriyorlar topu. Ben izlerken şuraya atar dediğim hepsini yaptılar. Bize gelince o top Musleraya gidiyor olmadı yanındaki adama anlamsız pas. TV’den izlerken görülüyor basit ve temiz paslar. Gol odaklı.
Aslında demek istediğim pas oyunu oynuyorsak bile hızlı hücum aramıyoruz, aramak için uğraşmıyoruz. Az gol atmamızın en büyük sebebi bu. Pas, pas, pas, pas, pas, pas, 3. bölgeye kadar kaptırmazsak oraya da zorla taşıyoruz topu, ondan sonrası da Allah kerim bir oyunumuz var, yetenekli tabir edilenler bir şey yaptı yaptı, yapmazsa zaten ortada durum. İyi oynasak içim yanmaz bu oyunu da.Ben daha çok Göztepe’nin ataklarını örnek verirdim. Çok iyi dikine net ve doğru hızda veriyorlar topu. Ben izlerken şuraya atar dediğim hepsini yaptılar. Bize gelince o top Musleraya gidiyor olmadı yanındaki adama anlamsız pas. TV’den izlerken görülüyor basit ve temiz paslar. Gol odaklı.
Aslında demek istediğim pas oyunu oynuyorsak bile hızlı hücum aramıyoruz, aramak için uğraşmıyoruz. Az gol atmamızın en büyük sebebi bu. Pas, pas, pas, pas, pas, pas, 3. bölgeye kadar kaptırmazsak oraya da zorla taşıyoruz topu, ondan sonrası da Allah kerim bir oyunumuz var, yetenekli tabir edilenler bir şey yaptı yaptı, yapmazsa zaten ortada durum. İyi oynasak içim yanmaz bu oyunu da.
Ben bu sene kontradan falan da gol attığımızı hatırlamıyorum. Ha pardon, rizeye attığımız, diagnenin can havliyle taşıdığı top var. Eğer son dk falan değilde normal sürede olsaydık, aynı pozisyonda topla ileri çıkmaz defansta pozisyon almaya, oyun kurmaya falan uğraşırdık.