SL 21/22 H:18 | Karagümrük 1-1 Fenerbahçe | MS | 22 Aralık

Tekrardan Yunus'u tebrik ediyorum, bizim camiamıza da böyle onurlu ve karakterli futbolcular yakışır.

Fenerbahçe böyle yaparak günü kurtarır anca.Totalde 8 senedir bir tane teneke kazanmamışlar.Artık ilahi adalet mi dersiniz, karma mı dersiniz bilmiyorum ama bunlara işlediği çok açık.

Hayir penalti ile zaten cezalandiriyorsun ustune birde sari kart versen yeter , neden hem penalti hem kirmizi kart ile cezalandiracaksin sportmenlige aykiri bir hareket mi yapti ?

Normalde ağır ithamlarda bulunmayı sevinmem ama bu maç kadar ayarlanmış bir maç dünya üzerinde azdır.

Karagümrük 1-0 öne geçiyor, Fenerbahçe ile hiç bir alakası olmayan oyuncular dahil gole SEVİNMEDİ! Bakın gol attılar sevinmediler bile ki o pası atan adam ofsayt sanıp attı yani yanlışıkla gol attılar.

Fener'in penaltısında kimse o topa öyle zıplamaz. Resmen penaltı yaptırmaya çalıştı. Hadi yaptın penaltıyı. Caner resmen gitti kendini attırdı.

Fenerbahçe 9 kişi takımdan da gol yeme potansiyeline sahip.

bu kulübün başkanı can çobanoğlu mudur nedir eğer birazcık şerefi haysiyeti varsa o caner denen herifi süresiz kadro dışı bırakır ? ama o bahsettiklerimden şüheliyim o yüzden bırakmaz.Ayrıca bu mesut denilen alman her maç rakibe hakeme ana bacı avrat sövüyor neden o Almana kırmızı gösterilmiyor ? Alman olması ayrıcalıklı mı kılıyor o ALMANI ?

Bu arada bizim kadro karagümrük kadrosundan net olarak iyi değil..

Ne kadar rahat penaltılar kırmızı çıkıyor..Mis gibi..
Bunları gördükce belmasından terimine o ruhsuz oyunculardan taraftarına nefretim çığ gibi büyüyor.

Şu ligde alayını eze eze şanpiyon olmak varken ne hallere geldik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normalde ağır ithamlarda bulunmayı sevinmem ama bu maç kadar ayarlanmış bir maç dünya üzerinde azdır.

Karagümrük 1-0 öne geçiyor, Fenerbahçe ile hiç bir alakası olmayan oyuncular dahil gole SEVİNMEDİ! Bakın gol attılar sevinmediler bile ki o pası atan adam ofsayt sanıp attı yani yanlışıkla gol attılar.

Fener'in penaltısında kimse o topa öyle zıplamaz. Resmen penaltı yaptırmaya çalıştı. Hadi yaptın penaltıyı. Caner resmen gitti kendini attırdı.
10 kişi yenmeyebilirler birde ben atiliyim demiş caner adisi

Maçtaki tek olumlu şey ilk golde ayının bıyık altı gülüşü idi
😏

Geri
Üst Alt