Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.636
- 563
Hahahaha Caner maçı iyi satmış
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus kirmizi yeseydi ulke calkalanirdi. Febeye karsi olunca sorun yokyaw dün biz de yunusa deseydik ilk yarıda hakeme ana avrat düz git diye
Tahir iyi adam ama çevresi kotu
Ali Koc effectMaç bitti.
Hani hem p6 hem kk yoktu artik
Global futbola ayak uyduramiorum
Bana küfür etsen alacağın cezadan ziyade kırılan kalbimi daha çok önemserim.Şu an tahriklerine kapılıp ceza alma niyetim yok
10 kişi yenmeyebilirler birde ben atiliyim demiş caner adisiNormalde ağır ithamlarda bulunmayı sevinmem ama bu maç kadar ayarlanmış bir maç dünya üzerinde azdır.
Karagümrük 1-0 öne geçiyor, Fenerbahçe ile hiç bir alakası olmayan oyuncular dahil gole SEVİNMEDİ! Bakın gol attılar sevinmediler bile ki o pası atan adam ofsayt sanıp attı yani yanlışıkla gol attılar.
Fener'in penaltısında kimse o topa öyle zıplamaz. Resmen penaltı yaptırmaya çalıştı. Hadi yaptın penaltıyı. Caner resmen gitti kendini attırdı.
Yunusu örnek alsalar keşke fazla onurlu ve şerefliyiz bu boktan lig için.Devam edelim yunusu övmeye. Caner maci verdi fenerine.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın. Daha mürekkep kurumadı ama şaka bir yana alakası yok. Teknik direktör volkan sahada Caner, aksi düşünülemez,.Ali Koc effect![]()