- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
kk'yi yedi mete
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her statta var iboCaizcoin reklamimi gordum ben panolarda? Hemserilerim sasirtmaya devam ediyor
her statta var ibo
nerden alıyoz bunu? müthiş yükselir buCaizcoin reklamimi gordum ben panolarda? Hemserilerim sasirtmaya devam ediyor
ilhan hocaya yazar oyle iyi transfer de yapmadilar kumeye dusen soner ve cekiciyi aldilar , rizede oynamis michalak aldilar ve forvet de akhisardan gelmis cikaleshi. Hoca iyi bir sistem oturdu ve devamli ayni 11 var , disiplindan kopmayan karakterli bir takim yapti.Bu arada troll modunda sanki buyuk konyasporluyum gibi yaziyorum da, son 2 senede takip ettigim maç sayisi 3tur en fazla.
Ne olmus bu Konyaya be. Sen bilirsin. Yapilanma falan mi oldu? @Mehmet Mehmetoglu
oyuncularin çoğu 10 uzerinden 9u goremez ama 5e de hic dusmeyecek yapida adamlar. o gun kim ekstra yaparsa fark atarlar yapamazlarsa da oyunu tutabiliyolar. Mesela bugun Serdar yok, ekstrayi yapamadilar ancak aksamadilar. Freiburg gibi takimilhan hocaya yazar oyle iyi transfer de yapmadilar kumeye dusen soner ve cekiciyi aldilar , rizede oynamis michalak aldilar ve forvet de akhisardan gelmis cikaleshi. Hoca iyi bir sistem oturdu ve devamli ayni 11 var , disiplindan kopmayan karakterli bir takim yapti.
ne diyo la bu guntekin
oyna devamkırmızı vermedi iyi bari