Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Biz istediğimizde çöp diyordukCornelius çok beğendiğim bir santrafor. Neden biz almadık ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz istediğimizde çöp diyordukCornelius çok beğendiğim bir santrafor. Neden biz almadık ?
Sorun bende değilmiş demek ki. Ben de ne zaman izlesem kabız gibi oyun var, uyku getiriyorSezon başından beri en az 5 kez 90 dk izledim şu Trabzon'u bir kere iyi top oynadıklarını hatırlamıyorum. 1-2 kaliteli adam var onlar çözüyor , oyun anlamında hiçbir parlaklık yok.
Bizim 14/15 sezonuna benzetiyorum. Sneijder, Yasin vs. maç çözüyordu. Muslera da her geleni tutuyordu. Bizimki ligin sonuydu, ite kaka sonunu getirdik. Trabzon lig başından beri böyle. Nereye kadar devam ederler meraktayım.Sezon başından beri en az 5 kez 90 dk izledim şu Trabzon'u bir kere iyi top oynadıklarını hatırlamıyorum. 1-2 kaliteli adam var onlar çözüyor , oyun anlamında hiçbir parlaklık yok.
Sezon başından beri en az 5 kez 90 dk izledim şu Trabzon'u bir kere iyi top oynadıklarını hatırlamıyorum. 1-2 kaliteli adam var onlar çözüyor , oyun anlamında hiçbir parlaklık yok.
ahhhhhhhhhhhh
kaç senedir kendi stadımızda göremediğimiz şey :/Trabzonda 61. dakika coşkusu
kimi destekliyorsunHadi lo atın 1 tane goal