Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.405
- 12.038
- 2.573
Harbi harbi iğrençİğrenç bir maç.
İki takım da mal oldumu futbol da hiç çekilmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi harbi iğrençİğrenç bir maç.
Harbi harbi iğrenç
İki takım da mal oldumu futbol da hiç çekilmiyor
Havadan etkili sert kalıplı muhtemelen, ayağı baya kötü bence, yada ilk maç heyecanı 2-3 basit top kaybı yaptı.Çok iyi çıkıcağını sanmıyorum ama 3-5 maç daha görmek lazım koreliler zor adapte olabilir kültür farkından.Sonradan hızlanan tipte bir adam. Hızlı ama çabuk değil. Belli olmaz o.
Umarım biter bitecekte zaten.Bu maç berabere bitmez.
Bi marsilya bi bura geziyorum bende10. Dakikadan sonra izlemeyi bıraktım. Tv’de açık ama başka şeylerle ilgileniyorum.
Bir ara Altay elinden kaçırdı bir pozisyon oldu ona göz ucuyla baktım o kadar.
Umarım dünyanın en b.ktan stoperi çıkar. Videodan ben de beğenmiştim de fenerin stoperi için umut beslemek niye?
Ne oturtuyor yahu.Mok gibi savunma yapıyorlar tıpkı bizim gibi.Karsilarinda takım yok.Fb savunma oyununu oturtuyor iyiler bu sene hücumu da hallederler transferlerle, yarışta olurlar bu sene
Daha devre arası yaNeyseki Malatyamız bu hafta ilk puanını almış. Trabzon maçından sonra puan falan alamaz bu takım demiştim.
Zaten video izleyip oyuncu alanda kabahat.ne umut beslemesi hocam, ilk yarıyı izlemedim de ikinci yarı izlicem o yüzden bir de ikinci yarı görelim dedim
bir de min jaede kötü çıkarsa artık alt liglerden oyuncu alırken çok dikkat etmek gerek. cicaldau ve min jae videolarda harika duruyor ama oyunlar tatmin etmeyecek gibi..
Kardeş maçları seyrediyormusun. Savunma oyununu oturttugunu ima etmişsin her maç 10 gol pozisyonu veriyor adamlarFb savunma oyununu oturtuyor iyiler bu sene hücumu da hallederler transferlerle, yarışta olurlar bu sene
Cicaldou iyi çıkacak inşallah ilk maç beğendim benne umut beslemesi hocam, ilk yarıyı izlemedim de ikinci yarı izlicem o yüzden bir de ikinci yarı görelim dedim
bir de min jaede kötü çıkarsa artık alt liglerden oyuncu alırken çok dikkat etmek gerek. cicaldau ve min jae videolarda harika duruyor ama oyunlar tatmin etmeyecek gibi..
Aynen szlai iyi elaman senin teriminle.Fenerin en iyi oyuncusu Szlai Gelmeden oncede istiyordum bunu onun dışında fener b.k gibi takim. Boffen denen davar birsey yapmazsa zor gol atmaları. Anca duran toptan atarlar