Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.946
- 44.045
- 4.333
Pasi başkası atsın adam ligin en iyi kesicisi hala.Adam yerden 10 metre ötesine pas atamiyor. Teknik becerisi 0
kenan allah kahretsin seni ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pasi başkası atsın adam ligin en iyi kesicisi hala.Adam yerden 10 metre ötesine pas atamiyor. Teknik becerisi 0
biz kısmetse bu antebi yenerdik tahminen.kargalar güyya geçen senenin takımıyla oynuyor buna rağmen bırak yenmeyi farklı yenemiyorsa büyük mıçacaklar gibiAntep yetenek olarak çok kötü gerçekten çok kötü. 3-4 paşa yapamıyorlar. Önde bir iki isim bir de stoperleri iyi.
avuçlamış nasıl yok
Gayet güzel maç oluyor hiç katılmıyorum.tempo bu sıcağa rağmen iyi.daha zayıf olan Antep çok iyi mücadele ediyor.kaleciye dönüp topu oyalama zirvalamasi yapmıyor. Özetle keyifli maçtıtr futbolu ölmemiş gebermiş kurşuna dizilmiş ,şu oynana futbola bak.koca 82 dkkda 2 tane futbolla ilgili durum olmuştur.80 dkk insanlara ne izletiyor bunlar bu futbol nasıl bu kadar berbatlaştı ülkede.bu nasıl olabiliyor anlam veremiyorum.22 tane ilk defa topla diyaloğa girmiş gibi başı kesik tavuk gibi koşturup duruyorlar.buna futbol denir mi böyle oynayanlara futbolcu denirmi oynatanlara hoca denir mi?yaw bu nedir arkadaş .
Bala 1 puan aldilar
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antep mücadele ediyor ama bir hakem çıkıp penaltılarıni vermiyor. Ataklarini kesiyor. Yani mücadele etsende hakem gerçeği değişmiyor. Ne diyim. Rezillik.Gayet güzel maç oluyor hiç katılmıyorum.tempo bu sıcağa rağmen iyi.daha zayıf olan Antep çok iyi mücadele ediyor.kaleciye dönüp topu oyalama zirvalamasi yapmıyor. Özetle keyifli maçtı
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi