SL 21/22 H:2 | Gaziantep FK 0-0 Beşiktaş | MS | 21 Ağustos

Bence hakemlik bir olay yoktu hatalı karar bulmadım. Son dakikalarda Furkan'ın vurup Ersin'in çıkardığı ofsayttı zaten VARdan dönerdi de Jefferson çok net kaçırdı boş kale ulan

Cicaldau’yu itin şeyine sokanlar da Batsman ve Teixiera’nın topa değemeden maçı bitirmelerine ne diyorlar acaba?

Ayrıca Cicaldau maçta sade ve tek pas üzerine oynadı. Ben ilk maça göre memnundum. Ayrıca asist de yaptı sanırım. Daha iyi olacağına inanıyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Cicaldau’yu itin şeyine sokanlar da Batsman ve Teixiera’nın topa denemeden maçı bitirmelerine ne diyorlar acaba?

Ayrıca Cicaldau maçta sade ve tek pas üzerine oynadı. Ben ilk maça göre memnundum. Ayrıca asist de yaptı sanırım. Daha iyi olacağına inanıyorum.

Yav türk insanında genetiktir, komşunun tavuğu hep kaz görünür

Cicaldau’yu itin şeyine sokanlar da Batsman ve Teixiera’nın topa denemeden maçı bitirmelerine ne diyorlar acaba?

👏

Ghezzal'ı çıkartıp Gökhan'ı aldı sınırdan dolayı. Atiba - Texeira değişince de bütün toplar Antep'de kalmaya başladı. Batshuayi ve Texeira armut gibi ilerde yalnız kaldı, son düdüğe kadar top beklediler. Aslında maç bunlara geliyor gibiydi ama değişiklikler ve Nsakala'nın acillik olması sonucu bir anda 1 puana razı olmak zorunda kaldılar.

Yerlileri sıkıntı gibi. Ne Kenan, ne Salih, ne de Rıdvan 11'lik görüntü vermiyor. Yatsın kalksınlar dua etsinler, kalecileri Türk. Texeira ve Batshuayi de ilerde böyle statik halde top beklerse deplasmanda öperler bunları epey.

Son düzenleme:
Bence hakemlik bir olay yoktu hatalı karar bulmadım. Son dakikalarda Furkan'ın vurup Ersin'in çıkardığı ofsayttı zaten VARdan dönerdi de Jefferson çok net kaçırdı boş kale ulan
Welingtonun pozisyonu net penalti Biz yapsak orta hakem vara bırakmazdı bile

Bunlar yine alenen kollanacak bu bellli. İnşallah bu sefer harbi gündem oluşturulur. Yeni yönetimin papuc bırakacağını zannetmiyorum. Yani forumun bjk sevicileri için hüsran dolu sene olacak.

Geri
Üst Alt