SL 21/22 H:20 | Trabzonspor 1-0 Malatyaspor | MS | 7 Ocak

Yıllardır futbol oynuyorsun, hiç mi ters ayak yok arkadaş

Birincisi bu pozisyon. Düşürmeden önce topu uzaklaştırsa pozisyonun faulle hiçbir alakası olmazdı. Ama burada net bir şekilde Malatyalı oyuncu düşmese topa yetişebilir. Net kırmızı

İkinci pozisyon ;
Şu pozisyonu bizim futbolcumuz yapsa kırmızı kart + 7 maç ceza almıştı. Aklım almıyor bunu nasıl görmediler. Hadi sahadaki hakemleri anlayabilirim . VAR hakemleri şu pozisyona nasıl müdahale etmez ? Şuna kırmızı vermeyeceksin de neye vereceksin ?

Yav umrumda değil , bunlar verilmese sanki Trabzon atamayacaktı. Şampiyon oldular bile. Ama bana koyan bunun %1'i sertliğinde pozisyonlarda bizim canımızı yakmaları .

şampiyon yapılacak mafyatik takımın önce çirkef sağbeki kollanıyor onu fark ettim bu 40 dakikalık futbol ziyafetinde

Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas oyun aklı yüksek adamlar, topu alınca takımı rahatlatıyorlar. Bunlara bir de Visca eklenecek. Bizde bunların muadili bir tane adam yok.

Birincisi bu pozisyon. Düşürmeden önce topu uzaklaştırsa pozisyonun faulle hiçbir alakası olmazdı. Ama burada net bir şekilde Malatyalı oyuncu düşmese topa yetişebilir. Net kırmızı

İkinci pozisyon ;
Şu pozisyonu bizim futbolcumuz yapsa kırmızı kart + 7 maç ceza almıştı. Aklım almıyor bunu nasıl görmediler. Hadi sahadaki hakemleri anlayabilirim . VAR hakemleri şu pozisyona nasıl müdahale etmez ? Şuna kırmızı vermeyeceksin de neye vereceksin ?

Yav umrumda değil , bunlar verilmese sanki Trabzon atamayacaktı. Şampiyon oldular bile. Ama bana koyan bunun %1'i sertliğinde pozisyonlarda bizim canımızı yakmaları .

dirsek vururken Bruno Peresin agzina dikkat et sezerek bilerek hirsla sinirle vuruyor goz gore gore , hadi firat vermedi VAR'daki hamsi mi yiyiyor inanilir gibi degil.

hamsiksov - Kopya.webp

İkinci pozisyon ;

Bu adam sahadamı la hala 😂😂

zurnayeme sahalara dönmş dolaptaki antep fıstığını çıkartayım

Geri
Üst Alt