SL 21/22 H:20 | Trabzonspor 1-0 Malatyaspor | MS | 7 Ocak

Akepeus takımı hamsimuslar 90p la şampi olur

ülkede td olmadığı için artık başkan ve yöneticilerinin ligi bu. ağaoğlu baskıya dayanamayıp 1 şampiyonluğu hediye etmişti, bu kez ne olursa olsun alacak gibi. bizimkiler de anca kürk mantolu madonna'dan pasaj paylaşsınlar twitter'dan

Berkana kırmızı ve p6 verilmişti daha boktanında

Yemin ederim rezillik.
İşin acı tarafı bizde ne başkan denen adamın nede futbolcuların umrunda değil.Alayı ruhsuz.
Ondan sonra neden tribünler dolmuyor
Niye birlik beraberlik yok.Yahu bunların olduğu yerde birlik olunurmu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ertac bence bilerek atti da Ts'nin işi zor. Gecen sene Inter de atinca yatiyordu ama inanilmaz yetenekli oyunculari vardi.
Bunlarin iceride Altay, Antalya, Giresun, Goztepe ile maclari var. Muhtemelen kazanirlar ama daha hizli oynamalilar. Gerci 2 kanat daha aldilar. Bir de Bakasetas neden duran toplari kullanmiyor?

Atlamadan, sampiyonlugu verirse Huseyin verir.

Tüh be, şampiyonluk şansımız zora girdi sanki?!..

Bu sene iyice şuna döndü lig.
1641582149471.webp

Ertac bence bilerek atti da Ts'nin işi zor. Gecen sene Inter de atinca yatiyordu ama inanilmaz yetenekli oyunculari vardi.
Bunlarin iceride Altay, Antalya, Giresun, Goztepe ile maclari var. Muhtemelen kazanirlar ama daha hizli oynamalilar. Gerci 2 kanat daha aldilar. Bir de Bakasetas neden duran toplari kullanmiyor?
4 berbat takım. 12 puan alirlar

Geçen seneden beri izliyorum. Ligin en underrated kalecilerinden biri. Ben yazın günay ya da ertac alınmalı demiştim. İkisi de iyiydi geçen sezon ama günay düşüşe geçti bu sene.
Gunay'i bilmiyorum ve cok mac izlemem ama ne zaman izlesem kotu oynamiyor. Aytac'i cok istiyorlarsa Aytac + XXX yapip alalim. Ismail bizi küme düsürür 😁

Maç bizle olsa Malatyalılar tepiniyordu şuan.

Şimdi hakemle el sıkışıyor , anlaşılabilir değil.

Geri
Üst Alt