⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Şimdi bu Hatay ın kalecisi Munir Afrika Kupasına gittiği için bizim maçta kaleyi 21 yaşındaki Abdullah Yigiter koruyacak,

Adım kadar eminim kariyer maçını oynar, kurtarış rekorları kırar maçın en iyi oyuncusu seçilir
Faslı kalecilerde iş var hee. Bono baya iyi bu Munir de iyi gibi

Ben de bu Adana Demir kalecisi Muric i beğeniyorum, maşallah zebellah gibi 1.98 boyuyla kaleyi kaplıyor. Baktım da Man City den kiralamışlar

Ligde bu sene sürekli oynayan kaleciler arasında kurtarış yüzdesi en yüksek olan kaleciler (Opta Verileri) (En az 10 lig maçına çıkmış kaleciler)

1. Uğurcan %83
2. Sehic %81
3. Muric %77
4. Okan %77

Maalesef bizim Muslera 15. sırada kalmış %67 kurtarış yüzdesiyle,

Ben de bu Adana Demir kalecisi Muric i beğeniyorum, maşallah zebellah gibi 1.98 boyuyla kaleyi kaplıyor. Baktım da Man City den kiralamışlar

Ligde bu sene sürekli oynayan kaleciler arasında kurtarış yüzdesi en yüksek olan kaleciler (Opta Verileri) (En az 10 lig maçına çıkmış kaleciler)

1. Uğurcan %83
2. Sehic %81
3. Muric %77
4. Okan %77

Maalesef bizim Muslera 15. sırada kalmış %67 kurtarış yüzdesiyle,

Musleram ne zaman kurtarış yapmış allah allah

oyunumuzda hemen büyük bir değişim olmayabilir belki ama psikolojik bir değişim beklentim var

1 metreden kaçan goller ve kalemizdeki tehlikelerde elimizin ayağımıza dolaşması artık bir son bulmalı

belki hoca değişimi buraya bir farklılık getirir.

eğer bu mümkün olursa maçı alabiliriz

Kadro tercihini merak ediyorum özellikle orta saha da bartuğ yada gustavo sürprizi olur mu bakalım

Uzun zamandir merakla heyecanla bi lig maci bekliyorum...

Ilk maci kredisi var ama 5 ve üzeri yersek ilk banim kesin

Takım kadrosu hala net değil mi!

Geri
Üst Alt