- 12 Haziran 2013
- 9.621
- 5.719
- 1.713
4-2-3-1 bekliyorum.Diziliş ve ilk 11 konusunda büyük merak içerisindeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-2-3-1 bekliyorum.Diziliş ve ilk 11 konusunda büyük merak içerisindeyim.
Faslı kalecilerde iş var hee. Bono baya iyi bu Munir de iyi gibiŞimdi bu Hatay ın kalecisi Munir Afrika Kupasına gittiği için bizim maçta kaleyi 21 yaşındaki Abdullah Yigiter koruyacak,
Adım kadar eminim kariyer maçını oynar, kurtarış rekorları kırar maçın en iyi oyuncusu seçilir
Ben de bu Adana Demir kalecisi Muric i beğeniyorum, maşallah zebellah gibi 1.98 boyuyla kaleyi kaplıyor. Baktım da Man City den kiralamışlar
Ligde bu sene sürekli oynayan kaleciler arasında kurtarış yüzdesi en yüksek olan kaleciler (Opta Verileri) (En az 10 lig maçına çıkmış kaleciler)
1. Uğurcan %83
2. Sehic %81
3. Muric %77
4. Okan %77
Maalesef bizim Muslera 15. sırada kalmış %67 kurtarış yüzdesiyle,
Hocamdan imza aldın mı?
Kadroda imza almaya değer kimse yok. Üç sene sonra unutulacak isimlerden de imza alınmaz. Kusura bakmasın kimse.Hocamdan imza aldın mı?
üzdüKadroda imza almaya değer kimse yok. Üç sene sonra unutulacak isimlerden de imza alınmaz. Kusura bakmasın kimse.
Doksanlarin sokak jargonundan bir sözü paylaşmak isterim. Gerçekler acıdır.
Torrent hocama destek olmanı beklerdim.Doksanlarin sokak jargonundan bir sözü paylaşmak isterim. Gerçekler acıdır.
İmza alarak mı destek olacağım? Bunun nesi destek?Torrent hocama destek olmanı beklerdim.
sevildiğini hissederdi.İmza alarak mı destek olacağım? Bunun nesi destek?