⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Burak

Bugün gidip bu maçın hakkını nihat abinden sormazsan sana yazıklar olsun !!!

3 kelimede bir ben başkanım demekle olmuyor başkanlık !!!

Bıraktığı enkaza bak kaleci yok orta saha yok forvet yok stoper yok üstüne birde 30 m euro çöp oldu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvet yok mu ? Abartmasak mi ? Stoper'de var. Her ikisinde biri sakat digeri cezali. Orta saha alamayan yonetim 6.stoper ve forveti mi alacakti sana ? Sakat, cezali ve Afrika'da kupada oynayan adamlarimiz yok. Orta saha alinmadi bu arada. Bunu sagir sultan biliyor.

Başkan Hükümetle başım derde girmesin diye ses çıkarmıyor. Böyle başkanla işimiz olmaz olmamalı.

Takıma gelirsek acilen bir kaleci, yedek merkez defans ( Luyi gidiyorsa) Defansif orta saha ve Forvet lazım. Alparslan, Aytaç , Çipe gibi adamlar hemen bugün formaya veda etmeliler.

Hakem maçı bizden almıştır. Nokta.
Takımın eksikliği o bu tamam biz de görüyoruz ama bu da bir gerçek.
Skora etkisi tartışılmaz. Her golde facia var.
Penaltı, gol öncesi ofsayt, gol öncesi faul. Skandal.
Üstüne atılması gereken adam 11de tamamladı resmen.

Mükemmel bir kaleci yanından yuvarlanan topa ters yatıyor.
Böyle herifler dünyaları götürüyor.
Yazıklar olsun sizinle sözleşme yapana lisans verene :@

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elmas gözlerini yine yukarıya çıkarıp ben başkanım diyordur . Keşke eşref alaymış seçimi gittik bu adamı seçtik

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem de ne güzel görmesine rağmen atmadı herifi. Boey ve Alparslan takımı bozdu iyice.

Kaleci ve 6 Numara transferi yapılmadığı sürece bir maç yener iki maç yeniliriz sezon böyle biter.

Tepeden tırnağa bu takıma bu transferleri yapan, yapana göz yuman takımı her hafta katleden katledilmesine göz yuman tffnin başından tüm kurulların başına kadar hepinizin ALLAH BELASINI VERSİNNNNNN

Geri
Üst Alt