Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.111
- 3.582
- 328
Seedleri sıklaştırın. Bel vermesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
homofobik misinSn @Oral Sever isminden dolayı o emojiyi atmasan, Homofobik hissediyorum
Olmamalı miyimhomofobik misin
olmamalısın ?Olmamalı miyim![]()
Ben de bu yüzden biraz endişeliyim aslında şimdi adam için her şey yeni, yeni bir yer yeni kültür, yeni oyuncular bir süre gerekecek önce adapte olabilmesi için oyuncuları tanıyacak isimlerini ezberleyecek falan fişman bir sürü iş ama zamanla hiç biri hallolmayacak şeyler değil süre gerekir biraz umarım çabucak adapte olur tüm bunlara bir an önce başarılı sonuçlar almaya başlarız ve uzunca bir süre takımda kalır, şampiyonluklar yaşatır, Avrupa'da başarılar yaşatır, genç oyuncularımızı geliştirir ve onların satışlarından iyi para kazanırız umarım. Güzel temenniler...Takım, oyuncular hakkında ön bilgi almıştır herhalde. Kasetlerle futbolcuları tanımak pek kolay değil. Çok merak ediyorum nasıl bir kadro sürecek sahaya.
Dediğin gibi güzel temenniler. Umarım öyle olur. Camia güzel sonuçları özledi.Ben de bu yüzden biraz endişeliyim aslında şimdi adam için her şey yeni, yeni bir yer yeni kültür, yeni oyuncular bir süre gerekecek önce adapte olabilmesi için oyuncuları tanıyacak isimlerini ezberleyecek falan fişman bir sürü iş ama zamanla hiç biri hallolmayacak şeyler değil süre gerekir biraz umarım çabucak adapte olur tüm bunlara bir an önce başarılı sonuçlar almaya başlarız ve uzunca bir süre takımda kalır, şampiyonluklar yaşatır, Avrupa'da başarılar yaşatır, genç oyuncularımızı geliştirir ve onların satışlarından iyi para kazanırız umarım. Güzel temenniler...
Unsalcim, o gözle bakılmasını sevmiyorum. Birkaç kez maruz kaldım Odtude, hoş olmuyorolmamalısın ?
futbolu bilen bir at kafası tebrikler...Torrentin son sansi yoksa kovun gitsin
arkadaşlar seneye beinsports devam edecek mi
ben yayın almak istiyorum artık yeni hocamızla takımı izlemek istiyorum
Torrentin son sansi yoksa kovun gitsin