⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Nelsson'un cezalı olması kötü oldu umarım Luyindama yeni gelen teknik direktörle birlikte gaza gelir ve iyi oynar. Koronavirüslüler bu maç dönecek mi acaba? Kalede Çipe yerine Fatih Öztürk'ü görmek isterim. Bu kadro biraz gününde olursa Hatay'ı yenebilir bence. Lobjanidze ile Diouf'u tutarsak gol atamazlar. Gol yememek çok önemli bu maçta. Dengeli oynamalıyız. 1-0 olsun bizim olsun 3 puan mantığı. Hatay baskılı oynayacaktır ama arkada boşluklar verecektir. Süratli oyuncularımız bulduğu pozisyonları fırsata çevirmeliler artık. Buldu mu atacaksın yok artık öyle ceza sahası içerisinde topu dağa taşa vurmak, boş arkadaşına pas vermemek falan değerlendireceksin yakaldıklarını.

Fatih Öztürk
Boey Luyindama Marcao Aanholt
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Halil

Takım, oyuncular hakkında ön bilgi almıştır herhalde. Kasetlerle futbolcuları tanımak pek kolay değil. Çok merak ediyorum nasıl bir kadro sürecek sahaya.

Takım, oyuncular hakkında ön bilgi almıştır herhalde. Kasetlerle futbolcuları tanımak pek kolay değil. Çok merak ediyorum nasıl bir kadro sürecek sahaya.
Ben de bu yüzden biraz endişeliyim aslında şimdi adam için her şey yeni, yeni bir yer yeni kültür, yeni oyuncular bir süre gerekecek önce adapte olabilmesi için oyuncuları tanıyacak isimlerini ezberleyecek falan fişman bir sürü iş ama zamanla hiç biri hallolmayacak şeyler değil süre gerekir biraz umarım çabucak adapte olur tüm bunlara bir an önce başarılı sonuçlar almaya başlarız ve uzunca bir süre takımda kalır, şampiyonluklar yaşatır, Avrupa'da başarılar yaşatır, genç oyuncularımızı geliştirir ve onların satışlarından iyi para kazanırız umarım. Güzel temenniler...

Ben de bu yüzden biraz endişeliyim aslında şimdi adam için her şey yeni, yeni bir yer yeni kültür, yeni oyuncular bir süre gerekecek önce adapte olabilmesi için oyuncuları tanıyacak isimlerini ezberleyecek falan fişman bir sürü iş ama zamanla hiç biri hallolmayacak şeyler değil süre gerekir biraz umarım çabucak adapte olur tüm bunlara bir an önce başarılı sonuçlar almaya başlarız ve uzunca bir süre takımda kalır, şampiyonluklar yaşatır, Avrupa'da başarılar yaşatır, genç oyuncularımızı geliştirir ve onların satışlarından iyi para kazanırız umarım. Güzel temenniler...
Dediğin gibi güzel temenniler. Umarım öyle olur. Camia güzel sonuçları özledi.

Fatih terimin gitmeliydi.Malesef bunu kendisi bu hale getirdi.Ama en başdaki adamda gitmeliydi.İşte bu başkan ve yöneticiler konusunda taraftarın çoğunu samimi bulmuyorum.Bence aslolan lafı Fatih terim açısında nasıl içi boşsa bu düşüncede taraftarlar içinde aslolan Galatasaray lafı boşdur.

Yeni teknik adam konusunda yorumlarımı yaptım.Bu saatten sonra bize sonunda kadar desteklemek düşer.Benim için hani yalandan değil aslolan her zaman Galatasaraydır.İnşallah kendisi olumlu etki yapar şu maçı kazanırız.Benim düşüncem kadro genel olarak yetersiz.Bizim ligde oynamamız gereken oyun anlayışına göre yetersiz.Bu yüzden bu maç çok farklı bir oyun beklemiyorum.

İster galip gelelim ister mağlup olalım bu kadronun yetersiz olduğu gerçeğini hiç bir zaman değiştirmeyecek.Bu yüzden şu ortamda yeni teknik adamıda değerlendirmek zor olacak.
Eğerki takviyeler gelmezse çok ciddi sıkıntılar çekeceğiz.

bu adam amerikali diye yedlini oynatir

arkadaşlar seneye beinsports devam edecek mi

ben yayın almak istiyorum artık yeni hocamızla takımı izlemek istiyorum

sadece ve sadece 4 günde nasıl bir hava değişikliği oldu topçularda,

kimler tercih edilecek vs gibi izleyeceğim maçı.

bir beklenti ile izlemeyeceğim, direk bizimkiler nerede ne yapıyor vs olarak bakacağım. o yüzden aslında ufak heyecanım var

arkadaşlar seneye beinsports devam edecek mi

ben yayın almak istiyorum artık yeni hocamızla takımı izlemek istiyorum

Yanlış bilmiyorsam ihale konuları var ilerisi için (sonraki sezon bile olabilir)- net bilmiyorum ama

Geri
Üst Alt