⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Hatayspor - Galatasaray maçının VAR hakemi Hakan Ceylan oldu

İddia bülteninde görünmüyor nedense
1642320097641.webp

İngilizce hesabımız maç paylaşımı yapmış 2dk önce.

Sanırım sofascoreda ertelendi yazıyor.

evet ilk macimiz olarak bakabiliriz hatay deplasmanina cok da bekledigimden farkli bir sonuc olmadi.

torrent'in somn iki gunden hucum uzerine taktik antremanlarinin etkisi olacagini zaten dusunmustum ; nitekim maca hizli baslayip onde baski kurarak epey top kazandik ve erken golle tanismamiz moralleri artirdi.

ancak takim boyunu ayarlamakta hala tecrubesiz takimin kaptirilan bir topta yine kontra atakla kalemizde golu gormesi de pek sasirtici gelmedi.

macin devaminda biraz kipirdanmalar ucgen paslarla rakip sahaya hizli gecisler gorsek de hucumda cok efektif olamadik.

beklerin daha merkeze yakin oynamasini isteyen torrent bu sayede kanatlardaki acigi bir nebze olsun kapatmayi basardi ve daha fazla eksik yakalandigimiz pozisyon pek olmadi macta.

nitekim ortada sikisan oyun sonucunda 1-1 bence normal bir sonuc olarak degerlendirilebilir.

onde baski ve hucum seti konusunda bariz bir kipirdanma gosterdi takim.

defansif orta saha ve forvet transferi gerekli gorunuyor , mohammed'in donusu ile biraz daha gol yollarinda basarili olmamiz umit verici olur umarim sisteme daha iyi entegre olur mohammed.

morutani degerlendirmemiz lazim bakalim hocanin cok isi var gelecek maci sonuctan bagimsiz iple cekiyorum,

Kimse daha ilk maçtan bir fark beklemesin
Olabilecek tek fark hocası değişen takımın reaksiyon göstermesi farkı olur
İçerden çok sabote edilmezse veya önlemleri alınırsa hocanın etkisini birkaç maç sonra görmeye başlarız
Benim ilk maçlarda takip edeceğim şey oyuncuların isteği ve sabote edebilecek olanların hareketleri olacak

Geri
Üst Alt