⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Bok attığınız yeddlin ile marsilyayı falan yenmedi mi bu takım yav ne anlatıyoruz.

Maçın başında durdurup ikinci yarısında vurup geçme üzerine kurulu dengeli bir futbol bekliyorum.
Şopar gibi hurra hücum olmaz muhtemelen

Bok attığınız yeddlin ile marsilyayı falan yenmedi mi bu takım yav ne anlatıyoruz.

Maçın başında durdurup ikinci yarısında vurup geçme üzerine kurulu dengeli bir futbol bekliyorum.
Şopar gibi hurra hücum olmaz muhtemelen
Fm mi bu Tuna

Fatih hocayı ne kadar sevsem de malesef kendi sonunu kendi getirdi. Geçen seneki şampiyonluğun kaybedilmesi hocanın zaten winnerlığından bariz birşeyler kaybettiğinin göstergesiydi. O zaman da yazdım Galatasaray şampiyon olmak için 6 gol atması gerekiyorsa o maçta 7 gol atmalı. Bjk maçı ve göztepe maçı çok daha motive çıkmalıydı takım da neyse. Örneğin galiba son maç babel oynadığı için izlememiştim şampiyonluk maçını.

Bu sene başında da gençleşme operasyonunu ne kadar desteklesem de 6 no'suz sezona başlayarak kendi kendimizi baltalamış olduk. Hadi transferler bir kenara kadro tercihleri bir felaketti. Mostafayı üst üste gol atamasa bile 6-7 maç üst üste oynatması gerektiğini kaç defa söyledim. Forvet ve stoperler rotasyonu kaldırabilen mevkiler olmuyor malesef. 3 forveti de kaybettik bu da hocanın adam yönetiminin gerilediğinin göstergesiydi bence. Hadi tamam dedik bari genç takımız ancak antrenörlerimiz genç oyuncu geliştirmeyi biliyor mu? O da yok. Malesef bu şekilde bu sistemin işlemeyeceği çok açıktı. Ayrıca altyapıdan oyuncu kullanırkenki tereddütleri de yeter dedirtti. Bartuğu kaanı kazansak bari çok istediği benden sonraya iyi birşeyler bırakmak istiyorum lafının altı dolabilirdi.

Neyse benim bu maçtan herhangi bir beklentim yok. Duran toptan gol yemezsek ve önde pres yaptığımızı görürsem benim için 4 günlük hoca sınavdan geçer. En azından 4-5 maç görmek istediğim tek şey budur. Galibiyet bile beklemiyorum kendisinden. Hatta mümkünse 1-2 maç yenilelim belki transferler hızlanır. Ülkede işler böyle malesef. Transferler puan kayıplarından sonra yapılır. Yönetime diyecek lafım yok ; bence kaypaklık konusunda demirörenin tff dönemini geçtiler. Hocanın yollanış biçimi yanlış, takımı yönetirken başka antrenörlerle görüşmek yanlış. Fatih hoca bu kulübün efsanesidir bunu böyle kabul etmek gerekir. Türk futbolu beğenmeseniz de fatih terim öncesi ve sonrası şeklinde ayrılıyor. Yöneticilerin terbiyesizlikleri de bende aşırı güven kaybı oluşturdu. Sene sonu bu yönetim yolcu olur umarım.

Mert kovulunca kadro sızmaz oldu di mi

Evet az sonra ilk maçına çıkacak yeni T.D.'mız. İlk maçtan bazı şeyler belli olacaktır.

Skor'dan ziyade el yazısını, ne oynatmak istedini görmek istiyorum. Sistem, Taktik olarak ne oynatmak istiyor...

Beklendiği gibi "Guardiola tarzı Posession Tiki Taka Kısa Pas" oyunu mu yoksa bambaşka bir sistem mi.

O pas oyunu işlemez TR'de. Ben Klopp varı Alman bir T.D. istiyordum, Gegenpressing ile Baskılı Power Play.

İnşallah hepimizi yanıltır ve başarılı olur.

Geri
Üst Alt