⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

kendi kurmadigi takimi 3-5 antrenmanla bir önceki teknik direktörden daha iyi oynatti. özdamar, var ve bizim kendi beceriksizligimize ragmen 2-1 öndeyiz. penalti+berkan net 2 firsat kacti hatta. demekki üretebiliyoruz. daha önce hangi serbest vurusta topun basina kerem gecti en son hatirlamiyorum. pva veya ömer ortasi, cicaldau veya babel serbest vurusu izleyip kapanisi yapiyorduk.

Yav senin şizofrenler maçı bitirecekken boş kaleye kaçırır penaltıyı atamaz sonra nihat. Neyin nihatı yav 2 tane adam gibi oyuncu alsınlar mal mal penaltıyı kaçırmasınlar gerisi gelir
Biz 1500 tane de gol kaçırsak onlar adam gibi maç yönetecek. Lig i kurgulamayacak. Herkes akılı olacak namusuyla işini yapmayan defolup gitsin.

Çok pozisyon verdik, defans yerleşimi zayıf ilk yarıda. Hücum olarak fena değil ama Halil daha aktif olmalıydı.

helal olsun sana kerem. takımda frikikçi yok diye gidip çalışıp geliştirmiş kendini

Kerem beni yanıltmaya devam ediyor tebrik ediyorum çalışan futbolcu görünce çok mutlu oluyorum.

Keremden başka işini ciddiye alan yok bu çocuga sahip cıkalım hata yapınca laf atmayalım.

Ulan aanholt fark olacak maci zora sokuyorsun. Insan mental okadarmi eksik olur. Bidaha Penalti kullandirmayin suna ve kornerleri.

Ligde bizim kadar bireysel hata yapan başka takım görmedim,açık ve net.Taktik maktik yok,tam anlamıyla sokak futbolu oynuyoruz.

Geri
Üst Alt