Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey'in şu anki halinden kötü olmaz valla en azından defansif manada. Boey'in zamana ihtiyacı var.Yedlin'i tercih eder miydin yine de sadece merak ediyorum
Hakem faktörü yoksa bizden 1000 beterler ...taktik, özgüven ve kalite 3ü birden eksikti bu takimda. özgüven ve taktigi halledebilirsek biz fener ve besiktasin her türlü üstünde bitirmeliyiz. onlar bizden daha kötü ama daha sanslilardi simdiye kadar.
sabaha kadar ağla...üzülmüşsündür sen son dakika gol atıncaEvet, süper taktisyen hocamızdan ikinci yarı için süper taktikler bekliyoruz. Hatay gibi bir takima ilk yarıda 6-7 tane pozisyon verdik!
Torrent effectÇok pozisyon veriyoz
Bugün çıkan Yedlin oynayacak haberlerinin en azından bir anlamı varmış bunu şimdi daha iyi anlıyorum...Boey'in şu anki halinden kötü olmaz valla en azından defansif manada. Boey'in zamana ihtiyacı var.
boey halil ve cica kötüler
memiktastan 7 tane yerken çok rahatlardi godoslarhataylilara giren cikan ne onu merak ediyorum. yani normalde tas catlasa 2 bilemedin 3 dakika verilen yerde 8-9 dakika uzatma oynandi. 3er sari kart var macta. ömer erdogan cok da motive etmeye gerek duymuyoruz, oyuncular kendileri motive oluyor demisti. fener'e karsi pisi pisine yenildiniz mesela kendi sahanizda.
gecen haftada ben boeyı begenmedım kı konusunada yazmıstım ama lınc yemıstıkYedlin'i tercih eder miydin yine de sadece merak ediyorum