- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
Harika. Leziz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ümit ederim kibugun farklı bi sikor gelir mi rtaş
Harika. Leziz.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiSavaş Çorlu paşamız 16.000 gibi bir şey dedi .kaç tane bilet satıldı?
4-0 dan aşağısında 7 günlük banınız opsiyonlanmıştır, hoFarkli galibiyet gelmezse kendime ban istiyorum
wow atma @küns
Yaptigi penalti tam orta sahada yapilacak faul. Cok da kart goruyor. Gerci bu sefer orta saha diye kirmizi da gorurCicaldau ve Morutan’ın olduğu orta sahada bir sertlik ve direnç eksikliği olabilir. O yüzden Alpaslan düşünülebilir ama daha önce 6 numara oynuyordu ama çok da başarılı değildi diye hatırlıyorum Alpaslan. Şu maçta Berkan’ın olmasını isterdim ama Atalay’a bir şans gelmeli bence. Ama çok zor maç olacak.
Üst katlara boya mı yetmemiş
Bence sert oyuncu + sutu da var. Yanilmiyorsam umit milli maclarinda 6 numaraymis ve ceza sahasinin oradan yine golu vardi. Goztepe'de filan full stoper mi oynadi?Bence yedeğin yedeği kabilyeti olan bir adam. Stoperden daha iyi durur 6 da ama her şekilde adam kaçırıyor ya da zamanlaması 0 sayılır.
Fakat Berkan ve Taylan'ın aynı anda olmadığı başka maçımız oldu mu ? Bu maçı biraz o açıdanda izlemek lazım - onlar olmayınca ne eksik ne daha iyi gibi.
@Emrah Yıldırımbenide biri banlasn
galiba orada orta sahada daha çok oynadı (hatta takımın penaltılarını falan atıyordu yanlış bilmiyorsam)Bence sert oyuncu + sutu da var. Yanilmiyorsam umit milli maclarinda 6 numaraymis ve ceza sahasinin oradan yine golu vardi. Goztepe'de filan full stoper mi oynadi?