⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

Galibiyete çok ihtiyacımız var. Umarım kazanırız çok zor maç.

1642692021437.webp
gibi

İlk 11 tahminen 20 dakikaya belli olur kısmetse .gerçeği ancak ALLAH bilir elbet.

Bugün daha kompakt bi takım oyunu bekliyorum.garip bi maç olabilir tahmin edilen farklı bi maç çıkabilirde belki.

Korktuğum şey herşey iyi giderken gene saçma bi kırmızı görecek oyuncu çıkarsa diye.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ortam 3 puan için müsait, bu duruma düşmekte varmış, ne diyelim hayırlısı olsun. Galibiyet ile taçlanan bir 90 dk olsun.

Cicaldau ve Morutan’ın olduğu orta sahada bir sertlik ve direnç eksikliği olabilir. O yüzden Alpaslan düşünülebilir ama daha önce 6 numara oynuyordu ama çok da başarılı değildi diye hatırlıyorum Alpaslan. Şu maçta Berkan’ın olmasını isterdim ama Atalay’a bir şans gelmeli bence. Ama çok zor maç olacak.
Yaptigi penalti tam orta sahada yapilacak faul. Cok da kart goruyor. Gerci bu sefer orta saha diye kirmizi da gorur

Bence yedeğin yedeği kabilyeti olan bir adam. Stoperden daha iyi durur 6 da ama her şekilde adam kaçırıyor ya da zamanlaması 0 sayılır.

Fakat Berkan ve Taylan'ın aynı anda olmadığı başka maçımız oldu mu ? Bu maçı biraz o açıdanda izlemek lazım - onlar olmayınca ne eksik ne daha iyi gibi.
Bence sert oyuncu + sutu da var. Yanilmiyorsam umit milli maclarinda 6 numaraymis ve ceza sahasinin oradan yine golu vardi. Goztepe'de filan full stoper mi oynadi?

Bence sert oyuncu + sutu da var. Yanilmiyorsam umit milli maclarinda 6 numaraymis ve ceza sahasinin oradan yine golu vardi. Goztepe'de filan full stoper mi oynadi?
galiba orada orta sahada daha çok oynadı (hatta takımın penaltılarını falan atıyordu yanlış bilmiyorsam)

Galatasaray kendi evindeki bir maça favori olarak çıkmıyor.. Galatasaray kesin yener diyemiyorsun..

Düşünün nasıl rezil bir kadro kurulmuş.. Bir de Mart ayına kadar takımda kalacaktı beyefendi sırf UEFA maçı için.. Allah korumuş.

Geri
Üst Alt