⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

Alpaslan şu an geride kalmamızın tek sebebi. Ne savunma yapabiliyor ne ileri çıkabiliyor rezalet bir herif. İki haftadır maçı batırıyor.

Bu sene kümede kalalım seneye satılabilir kim varsa satıp yeni kadro kurmalıyız bu kadronun başına kloppu getir yine zor gol atar

Somurtkan bencil Halil attığın atacağın golün de….

burak terim el ele takımın içine ettiler. torrent hamlesi de tüy dikti. gidip okan veya bülent getirecektiniz yanlış işler.

Avantadan bir gol bulmuşsun ama üç dakka sonra yiyosun yazık.

Sağ kanat orta saha diye diye bi tarafımızı yırttık al kanatların islemeyince orta sahan olmayınca bundan ötesi olmuyor. Koca yaz ayında bu adamları mı buldunuz. Morutson Cicaldao Halil Ömer filan bir sürü kişi var sayabileceğimiz Galatasaray oyuncusu değil bunlar. Fatih hocam seni çok seviyorum ama çok kötü kadro kurmuşsun. Form diye bişeyde yok bu adamlarda... Kontra atak harici top oynayamaz bu takım. Rezalet..

ekside terimciler takımın küme düsmesini istiyormus hahaha
yazık size

Artık acı cekmiyorum lan hissiyatımı kaybettim. Gol olacağını anladım gol oldu. Bize bu sene yakışan bir goldü

Somurtkan bencil Halil attığın atacağın golün de….

3lüye dönüp ömeri çıkarmalı

kılınç da girmeli ortasahada zaten top kapamıyoruz bari top yapalım

Evet kadro kötü ama bu kadroyla şu pas futbolu denen iğrençliği denemek ne oluyor onu bilemiyorum

Geri
Üst Alt