⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

Bu Nihat ve büdüşleri için bir tezim de şu, biz Fatih Terime düşman değiliz bakın bunu da doğradık, dediler ve tepkilerin giderek artan yönetim üzerinde bu şekilde artmasına da devam edip kendilerini sıyırıp akladılar. Camia için kaos ortamı şu an en zirvede. Tabi ki bunlar üzerinden zarar gören biziz ancak hala FT hıncı geçmemiş bir tff var karşımızda. Ben öyle düşünüyorum. Buna devam edip kendilerini aklıyorlar ya da daha fenası fanatik Terimci hesapları tarafına çekiyorlar, sosyal medyada. Bu da tehlikeli. Oh oldu yenildik, hoca gitti ne değişti gibi söylemler en çok bize zarar verir. Yoksa takıma da tabi ki var ama kişisel çatışma hep daha fazla gibi geldi bana. Bunu anlamak için belki de iki maç çıkmama kararı açıklanabilir. Böyle sanki havada kalan Terime düşmanlık da ispatlanmış olur. Ben havada olduğunu düşünmüyorum bu arada. Nihat'ın içindeki o geçmiş intikam bariz.

Hakemler izin verseydi bugün de kazanırdık. İzin verirlerse kazanırız.
Artık onların insafına kaldık, yönetim sayesinde. Öyle uçan kaçan bir oyun beklemiyorum.
Bu kadro için bunu demek ütopik olur. Organize atakların çoğalmasını temenni ediyorum.
Çok keyfim kaçık. Yine sabahlayacağımız bir gün daha.

Kim hak yiyorsa kesesinden çıksın.

Kasımpaşa 2 haftadır kazanıyor bizim evimizde yenemediğimiz Giresun'u deplasmanda yendiler bu maçta banko favoriyiz diyen var mı

Bu sezon deplasmanda 3 puanı geçtim kendi evinde 3 puan almak kritik hale geldi olaya bak.

Çok kritik maç kazanmamız lazım, sıkıntıya gireceğiz yoksa.

Aytac gustavo oynar berkan taylan yerine..Ama ikisde kondisyonsuz gustavo celimsizde ...Ama keyifle beklenen bir mac daha bol pozsiyon ve guzel galibiyette kume rakibimizi gomelim

Alt tarafı ilgilendiren önemli bir maç malatya altay ve giresunun gözü bu maçta olacaktır.

Taylan yok, Berkan yok.Varlıkları da bir yarar sağlamıyor da nicelik olarak bildiğin eksiğiz!
Bu maça kadar 2 tane os transferi ve kaleci transferi yapılmalı.Bu eksiklikler bugün oluşmadı, 6 aydır bağırıyoruz.

Haydi çikolata adam, yapabilirsin!50 kere ben başkanım diye belirtmekle olmuyor.Paranın kaynağını da sen düşün artık.140m€ ile geliyoruz diye ben vaatler vermedim.

Taylan yok, Berkan yok.Varlıkları da bir yarar sağlamıyor da nicelik olarak bildiğin eksiğiz!
Bu maça kadar 2 tane os transferi ve kaleci transferi yapılmalı.Bu eksiklikler bugün oluşmadı, 6 aydır bağırıyoruz.

Haydi çikolata adam, yapabilirsin!50 kere ben başkanım diye belirtmekle olmuyor.Paranın kaynağını da sen düşün artık.140m€ ile geliyoruz diye ben vaatler vermedim.
Assuncaoyu oynatmadiginds göre

Aytac - Cica olacak

Şu kadro çıkalım galip gelemesek bile mücadele eden bir takım izleriz Aytaç'la Cicaldau ile Halil'le falan oynarsak yine kaybederiz adım gibi eminim

Fatih Öztürk
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Bartuğ Elmas Assunçao
Barış Alper Atalay Babacan Kerem
Oğulcan Çağlayan​

Önümüzdeki maçlar da çok ilginç olacak; kasımpaşa, ts, alanya, kayseri, göztepe, rize.

Ts harici hepsi kümede kalma mücadelesindeki rakiplerimiz. Peşpeşe oynayacağız..

1puan koparabiliriz. Yani insallah yenilmeyiz. Yoksa sapi tuttuk demektir

Geri
Üst Alt