⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

Başlarım Atalay'ın Asunçao'nun fiziğine veya Bartuğ'un temassız oyununa. Oynatın kardeşim şu çocukları. Morutan da oynatılıp özgüven kazandırılmalı. Cigaldu dan fersah fersah daha futbolcu. Berkan, Taylan, Cicaldau oynadı da ne oldu bunca hafta yeter be!!

Puan kaybı bizi belki 2. Ligin son sırası yenemez pardon onlarada elenmiştik. B.Elmas İstifa

Hayır bir de önümüzdeki 6-7 haftada düşme hattındaki bütün rakiplerimizle oynayacağız. Buradan 10+ puan çıkmazsa zaten debelenmeye gerek yok. Geçmiş olsun..
böyle bi rezilliğin kıyısından bile geçmememiz lazım hemen toparlanmalıyız. sezon sonu burak, yönetim, futbolcu kim nereye gidiyorsa gitsin

Fatih
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Assuncao Cicaldau
Emre Morutan Kerem
Halil

Bu kadro çıkarsa kazanırız ha kalede İsmail ortada Aytaç falan oynarsa işimiz zor.

Hatay'ın bizi öpeceği 1 ay öncesinden belliydi boşuna umutlandık teknik direktör falan değişti diye gaza geldik bu oyuncularla işimiz çok zor kesinlikle kalitesiz oyuncular değiller ama uzun süredir Fatih Terim antrenmanı yeme gibi bir gaflete düştüler ki futboldan soğudular uzunca bir süre gerekli şimdi düzelmeleri için Kasımpaşa maçı için ise eğer İsmail Çipe ve Aytaç 1 dakika dahi olsa süre almazlarsa belki bir ihtimal berabere kalırız diyorum yoksa yine bize hüsran var Umut Bozok saplayacaktır golünü

Son düzenleme:
Arena’da boş yer kalmamalı. Taraftar takımı destekleyip fenerasyon aleyhine tezahürat yapmalı. Kötü sonuç olursa maç sonu dakikalarca yönetimi istifaya davet etmeliler.

Umarım kazanırız. İyiden iyiye stres basmaya başladı. Şu ligde rahat yeneriz dediğimiz takımda yok maalesef, şu ana kadar görünen o. Bu duruma düşmemize sebep olan her kim varsa hepsinin kulaklarını ince ince çınlatıyorum.

Altay malatya rize gidecek 3 takım gibi gözüküyorlar.Kasımpaşa ile aramızda 6 puan var kazanıp puan farkını 9 yapıp rahatlamalıyız.

Bize bu hesabı yaptıran emeği geçen herkese en derin sevgilerimi sunuyorum..

Dört beşinciyle 7, küme düşme hattıyla 6 puan fark var.
Ligin kalitesizliğinin de özeti. Tff utamasa buna rekabet der.

ts maçını alırız bu arada. Bu tarz maçlar öncesi kayıplarda genelde ibre ihtiyacı olana kayıyor.
Bu maç içinse emin olamıyorum...

Dört beşinciyle 7, küme düşme hattıyla 6 puan fark var.
Ligin kalitesizliğinin de özeti. Tff utamasa buna rekabet der.

ts maçını alırız bu arada. Bu tarz maçlar öncesi kayıplarda genelde ibre ihtiyacı olana kayıyor.
Bu maç içinse emin olamıyorum...

Ts şampiyon olacak diye herkes figüran eylendi atıl sezon resmen. 3 büyükler bu halde kalırsa ortada satabilecekleri bir lig kalmaz. Net söylüyorum ts de bişey oynamıyor. Suni bir puan tablosu bu. İttirme var bu çok açık.

Geri
Üst Alt