⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

Fikstüre bakılacak olursa bu maçı kaybettiğimiz an kendimizi baya baya son sıralarda bulabiliriz

Takımın motivasyonunu düşürmeden,nasıl olur bilemiyorum ama yönetimin ya transfer ya istifa baskısına alınması lazım. Durum şakaya gelmez şekilde tehlike arz ediyor.

Fatih
Yedlin, Nelsson, Marcao, PVA
Assuncao
Cicaldau, Morutan/Ömer
Emre, Babel, Kerem

ne yalan soyliyim bu sene ligde Trabzonspor maci ile Hatayspor maclari en iyi deplasmanda oynadigimiz ilk yarilari idi , Ismail Chips olmasaydi ikinici yari kotu oynanan futbola ragmen yenerdik diye dusunmekteyim o yuzden bu mactan umutluyum. Yalniz ins Fatih ozturc oynar kalede.

Altyapidan bir ortasaha yok mu arkadaslar alsa hoca ilk 18'e ? Gustavo zaten donecek geri. Bari bir oyuncu denerdik. Bartug'u kullansa mesela ?

Psikolojik sınırda olduğumuzu düşünüyorum. Hem taraftar hem futbolcu olarak. Küme düşer miyiz, sanmam ama fena bi' karın ağrısı yaşarız.
1 forvet
1 orta saha
1 kaleci

olmadigi surece bu devam eder 1 adim iler 3 adim geri gideriz Serbulent , transfer sart.

ne yalan soyliyim bu sene ligde Trabzonspor maci ile Hatayspor maclari en iyi deplasmanda oynadigimiz ilk yarilari idi , Ismail Chips olmasaydi ikinici yari kotu oynanan futbola ragmen yenerdik diye dusunmekteyim o yuzden bu mactan umutluyum. Yalniz ins Fatih ozturc oynar kalede.
Berkan'in kacirdigi gol
Aanholt'un penalti ustasi gibi topun basina gecip Hatay'in Fener alt yapisindan cikmis yedek kalecisini kral yapmasi
Kerem ve Cicaldau'nun kacirdigi net goller

2 tane attik ama 4 tane kacirdik. Hepsini atarsan yenersin, atamazsan hakem celme takiyor maalesef. Defans kurgumuz kötüydü.
Ismail, Aytac ve Taylan'in kadro disi kalmasi lazim.

Geri
Üst Alt