⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

Kümeyle aramızda 6 puan varsa 4.ile de 7 puan var.Neden milli araya kadar bir galibiyet bir beraberlik ile idare edip sonrasında seri yapmayalım ki?Gerekeni yapacağımızı düşünüyorum.

Tehlikenin farkindamisiniz

Oyuncular mental olarak mevcut duruma hic hazir degiller

Ayni oyuncularla devam edecegimize göre derhal 1-2 mac ust uste kazanmamiz gerekiyor yoksa zor günler bizi bekliyor

Yok 30 Milyon taraftar var diyoruz yok böyle iyi taraftarımız var diyoruz. Perşembe günü resmen ölüm kalım maçına çıkacaz kimsenin maça gittiği yok. Kusura bakmayın da bugünden sonra böyle iyi şöyle iyi taraftarımız var demesin kimse. Bildiğin herkeste olan iyi gün taraftarı işte.

Fatih Terim'in 25 milyon euroya kurduğu muhteşem ötesi kadroyla hiçbir maça favori olarak çıkmıyoruz.

Kendisine bu konuda plaket verilmeli..
.

Su kulübü
Su duruma sokan herkesin colugundan cocugundsn ciksin, en tepedeki kisiden en asagiya kadar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
İsmail
Boey-Nelsson-Marcao-Aanholt
Alpaslan-Aytaç
Cicaldau
Emre-Oğulcan-Kerem
Oğulcan'a güvenmeye devam..

Allaha emanet
Emre-Cicaldau-Aytaç
Baris-Halil-Kerem​

Allaha emanet
Emre-Cicaldau-Aytaç
Baris-Halil-Kerem​
FJP8bWwXIAw_eCu

K.Pasa fena degil. Seri 3 puan toplamaliyiz. Bundan sonra evimizde TS'ye oynuyoruz.

Kasımpaşa haftalardır puan kaybediyor olsaydı onlarında kurtarıcısı olurduk neyse ki biraz toparlanmışlar ufak da olsa puan şansımız var ...

Alparslan hadi neyse de şu Aytaç'ı sahada görmek istemiyorum artık ne berbat bir top oynuyor ya Hatay maçındaki mağlubiyetin asıl nedeni Aytaç'dır bana göre 2-1 öndeyken oyuna girdi 4-2 yenildik. Elimizdekilere göre en ideal 11:

Fatih Öztürk
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Alparslan
Morutan EmreK. Cicaldau Kerem
Halil

yoğun kar yağışı, sis, mis vs bişey olsun maç ertelensin amin

Geri
Üst Alt