⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

golü yiyince pes eden, maçı bırakan bir takım...

oynanan oyun küme düşmenin tillahını hakediyor isterlerse düşürmesinler ben bunu gördüm bunu yaşadım ya yazıklar olsun

Farkında değiller , Paşa'ya 3 puan vermeyip 1 puan almaları hakikaten önemli...

Fenerliler demek böyle hissediyormus biz eğlenirken ... bugünleri görmekte varmış

Iki maçtır halili cikariyor, keremi tek ileri atıyor. Kanat etkinligi de bitiyor, kerem'i de ileride bitiriyor.

4 puan kaldi kume dusme potasi ile, bu hafta Trabzon macindan sonra direk o gruba dahil olacagiz gibi.

Acilen borçlanılıp 4-5 tane direk oynayıp katkı verecek oyuncular alınması gerekiyor. Küme düşüyoruz bu takım moral bozukluğuyla puan alamayacak artık.

Bu kadronun komple degismesi lazim. Inanc hirs hic birsey kalmamis. Gercekten dusurur bu kadro takimi

Takımın bu hale gelmesine sebep olan kim varsa. Teknik direktöründen başkanına, yardımcı antrenöründen yeteneksiz futbolcusuna, federasyonundan hakemine hepsinin........... ( boşluğu siz doldurun. ben çok uzun bi şekilde doldurdum.)

Takımı terim gençleştirmek istemedi, ghezzal, rossier falan istiyordu ve ilk seçenekleriydi, sonradan bunları aldılar ama tek suç Terim değil. O başkan denen yaratıkta en az o kadar suçlu

Geri
Üst Alt