⚽ SL 21/22 H:22 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 20 Ocak

Cip hakem penalti kirmiziyi verse en azindan beraberligi kurtarirdik

Buyuk kuluplerin araplara satilma istegi somut hale getirilyo bu tetikci hakemlerle..Bundan eminim bu borclari birine itelemk istiyoalrdi zengin araplara iteleyecekler hepsi tiyatro

Yönetim istifa diye bağırdılar şu olanlara bak yaw yazıklar olsun bu taraftara.(!)

Yönetim İstifa

İkili averaja da dikkat etmek lazım düşme potasında ki rakiplerle. Galatasaray'ı bu hale getirenler utansın.vallahi billahi yazıklar olsun.

3 tane de ts den yeriz miss gram üzülmüyor şu futbolcu tayfası olan hep taraftara oluyor

FT hocam enkaz bıraktı edebiyatı yapardık ama bu enkaz bile değil enkaz bunun yanında bayern münih kalır

FJkT9NXXoAQGJaT

Eğerki bu yönetimde mercimek tanesi kadar onur gurur varsa ilk iş bu hoca musvettesini kovar sonra istifa eder

Çok zoruma gidiyor çok… Kötü oynamayı hadi bir yere kadar anlarım ama tepki verilmemesi ruhsuzluk delirticek beni. Yazık vallahi billahi tallahi yazık bizlere yazık. Emeği geçen herkese hakkım haram zıkkım olsun.

Geçmiş olsun taraftar bile bırakmış kimsenin sesi çıkmıyor tarihin en kötü başkanı belmasla keyifli uçuşlar

Geri
Üst Alt