- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Ulan rezil herifler. Jk maçında demediniz mi topa dokunan oyuncu ihlal etmemişse devam diye. Adiler. Soysuzlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan rezil herifler. Jk maçında demediniz mi topa dokunan oyuncu ihlal etmemişse devam diye. Adiler. Soysuzlar.
Ben bunu diyorum işteşu an Okan diyenler gelsin, 1 tane hatalı gol yesin kaleci mi bu diye konuşur
geçen sene adama söylenmeyen kalmadı
Muslera 2 senedir hatalı goller yiyor rtaş, kimsenin aşırı tepki verdiğini de görmedimşu an Okan diyenler gelsin, 1 tane hatalı gol yesin kaleci mi bu diye konuşur
geçen sene adama söylenmeyen kalmadı
Bu tekrarlanıyorsa gol olan tüm penaltılar tekrarlanmalı. Telefon geldi herhalde.Lan bu tekrarlanıyorsa bizim bjk maçındaki p6 niye tekrarlanmadı![]()
Kendisi demişti galiba evet ..Okan takımdan gönderilmeseydi diyen arkadaşlar var. Siz Okan'ın gönderildiğini mi düşünüyorsunuz harbiden? Kendisi gitmek istemiştir oynamak için çünkü Muslera olduğu sürece yedek kalacağını düşünmüştür. Teknik ekipten kimsenin Okan'ı gönderip Ismail'e güveneceğini sanmıyorum.
Neyi demişti renktaş?Kendisi demişti galiba evet ..
Oynamak istiyorum diye hocamıza gelmişti galiba. Başka takıma gitmek icinNeyi demişti renktaş?
saddam gibi saklanma çık hesap verBakasetas son zamanlarda şut bile çekemiyo çekse atar ama..
1,5 Üst gelmiş Okan iyi maç çıkarmış keyifliyimsaddam gibi saklanma çık hesap ver