⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Bu kadar rezil bir takım var ve bu adam 82. Dk ya kadar tel bir değişiklik yapmıyor. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Bu kadar rezil bu kadar pespaye bir takım ben daha görmedim.

Ya utanmanız arlanmanız da yok ahlaksızlar. Size de sizin oynayacağınız topa da...

Sizi statta yerin dibine sokmayan, sizin suratınıza tükürmeyen seyircinin de...

Allah bekani versin hica senin beyinsiz herif keremi cikarip ardayi alan bunak .80 dakika bekleyen utanmaz. Omerinin ardasinin vasifsiz adam tyafanin heosinin allah belasini otnatan itin ugursuzunbda allah belasini trasnfere herwk yok diyen ugursuz sefil baskaninda .10 kisiye de ezilen bu adi takimi olusturan haysiyetsiz ekip hepnizi bi tarafindan ciksin

Hocayı yedi diye başkanı yemeye çalışan topçular varsa hak veririm ama bunun yeri saha değil. Bu hainliktir. Aldığınız paranın hakkını verin. Başkanı biz yollarız, liseliler de paketler.
Sizin işiniz bu değil. Art niyet aramaya da başladım, malzemeleri bir yana......

Allah belanızı versin ulan reziller kepazelik 1 puan bala gte aldık çok şükür saolun.

Fatih hocayın oynatı oyuna bakın ve bu oyuna bakın. On kisiye karşı zor zar şutumuz yok. Rezilik!!!!

Geri
Üst Alt