⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Torrent'in Terim tarzı pas oyunu ile 2,3,4,6 gollü yenilgiler aldiğimizi düşünürsek eksik olan 5 rakamını da bu maçta tamamlariz gibi, transferler gelmezse.

Bu herifler acayip kontra yapıyor harbi çılgın bir skorla uğurlayabilirler bizi

Mohammed bu maça yetişemiyor Alanya'nın Senegalli forveti Deidehou da yok Emre akbaba ve Galatasaray alt yapısından yetişen Efecan Allah vere fazla asilmasa maça yeni transferlerimizden kaleci Pena, orta saha Pulgar ve forvet Gomis oynar bu maçta 4-4-2 oynayalım Halil Dervişoğlu yardımcı forvet olsun

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
EmreK Pulgar Cicaldau Kerem
Halil Gomis

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hepimiz Emre Akbaba diyoruz da baska bir eski Galatasaraylidan da gol yeme ihtimalimiz var. Alanya 2 hafta önce bizim eski altyapi futbolcumuz Erencan Yardimci'yi kiraladi Eyüp'ten.

Hatirlamayanlar icin bonus kafali bir cocuk vardi FT 2 sezon önce bir kac mac kadroya almisti. Hatta Brügge ile 1-1 berabere kaldigimiz CL macinda golü yedikten sonra 90+4'de mi ne oyuna sokmustu.

Valla nöbet konusunda BB detayları öğrendim bilen arkadaşlar sağolsun... o nedenle hakikaten ilk 4 e girip bilet almak ŞART.

mesela fenevde anlamadığım şekilde (ki anlamaya çalışmam banane) başlarında ismail var hala konuları Löw falan. halbuki konfederans kupasındalar. ama takan varmı orda bilmiyorum.

olanlara ve maddi açıdan olacaklara bakınca hiç küçümsemeyeceksin gitsen alacan o kupayı (bizim için gelecek sene hedeflerinden biri olmalı mesela o nedenle ilk 4 çok önemli)

Çok gaza geldim gene durduk yere.

Son 12 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldık. Maç başı 0.6 puan. Artık bu gidişat değişmeli. Alınacak 1 galibiyet olumlu hava yaratacaktır.

transfer nöbetinde yazdım burayada yazayım ben gedson hazır olana kadar hocanın berkanı değil taylanı oynatacağını düşünüyorum

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pena,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,boey,,,,,,,,,,,nelson,,,,,,,,,,marcao,,,,,,,,,,pva...................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pulgar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,taylan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,cica,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,emre,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,gomis,,,,,,,,,,,,,,,kerem,,,,,,,,,,,, bu 11 ile çıkarız genelde diye tahmin ediyorum gerçeği ALLAH bilir tabii ki.

Torrent emmiye bu maci da hediye ediyorum ama kayseri maciyla beraber en az 3mac galibiyet serisi yapamazsa direk ucaga atlayip köyune gitsin. Valizlerini biz arkasindan yollariz

ilk defa uzun bi müddet maç oynanmadan antrenman yapılıyor ve daha 5 gün var maça.bu çok önemliydi ve tuhaftır belkide ilk defa milli ara bize faydalı olacak kımset olursa.şu 4 günüde güzel sağlam antrenmanla geçirip alanya maçına çivi gibi çıkabiliriz umarım

Hepimiz Emre Akbaba diyoruz da baska bir eski Galatasaraylidan da gol yeme ihtimalimiz var. Alanya 2 hafta önce bizim eski altyapi futbolcumuz Erencan Yardimci'yi kiraladi Eyüp'ten.

Hatirlamayanlar icin bonus kafali bir cocuk vardi FT 2 sezon önce bir kac mac kadroya almisti. Hatta Brügge ile 1-1 berabere kaldigimiz CL macinda golü yedikten sonra 90+4'de mi ne oyuna sokmustu.
İyi para kazanmıştık 😂

Ulan şimdi torrentten hem güzel oyun hemde skor bekleniyor

Geçen seneki gibi 3 puan alsak ,kötü oyun kardeşim nasıl kurtulacağız biz oyunla kavgası olacak.

Resmen restart maçı

Çok gazım ama kadro nasıl şekillenecek lisanslar vs önce görmek lazım.

Gol atacak insan evladı olmadığı için peşinen mağlubiyetimizin 0 puanını kucaklayalım.

Geri
Üst Alt