⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Şu Babel ve Feg elden çıkınca tüm parayı orta sahaya gömün.
Bu ligi almak istiyorsak önce orayı halletmemiz gerek.
Kaliteli ve tecrübeli isimler olmalı. Geri kalanını artık ne yaparsınız yapın. Oyun kurucu, yaratıcı, skor üretici adamlar lazım. Dilimizde tüy bitti şu bölgeler için. Ya sneijder gibi on no ya da 6-8....Size kalmış iş.

Altını çiziyorum ama kendini kanıtlamış bir isim olmalı.

Bizimkiler keriz değilde çıkacak ne hal var ne plan bu yüzden işlerine geliyor
Aynısını devamında bende yazacaktım da yazmadım, işin orası da var doğru.

Tam atak yaparken adamlar yere yatıyor bizimkiler de topu dışarı atıyor çünkü işlerine öyle geliyor. Atağa devam etsek zaten hatalı pasla topu kaptırıyorlar.

Bu orta saha ile ileride press yapmam ben olsam top kazanamıyoruz hepsi süt oğlanı bizimkilerin bari eksik yakalanmayız.

Berkan filan bu oyun tarzında iyi gözükmez. ne zaman iyi gözüküyor avrupada gibi topu rakibe verince iş yapıyor. Biz bu oyuncu tarzıyla niye bu oyunu oynamaya çalışıyoruz o ilginc

Takım genelinde konuşursam fena değiller bu gün orta sahamız iyi değil tek sorun o bana göre ben maçı kazanacağımızı düşünüyorum bu gün ama kesinlikle bir 8 no alınması lazım takıma babele de ayrı bir parantez açıcam Allah’ın adını verdim Halil oynasın daha iyi gram pres yapmıyor topu izliyor herif barış Alpler’i koy forvete daha iyi bu nedir ya bomboş bi adam

Cicaldau - 6,5 milyon euro
Berkan Kutlu - 4 milyon euro + sonraki satıştan %20 pay vereceğiz

Toplam 10,5 milyon euro harcamışız sadece bu ikiliye.. İkisini toplan 1 tane belhanda veya emre akbaba etmez..

FK6xF2GXIAQz9rz
%100 geldigine pismandir

Yine pas sevdası yüzünden golü yedik olmuyor arkadaş taylanla berkanla pas futbolu olmuyor kaç gol yedik kaç puan kaybettik hâlâ pasla çıkış isteği olmuyorsa bırakacaksın Allahın emri değil pasla çıkış kadron neye uygunsa ona göre oynayacaksın

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt