Aydın Uzunoğlu
Tecrübeli Üye
- 8 Eylül 2009
- 7.466
- 1.391
- 1.588
Yürüdük demek istedin herhalde!.Kaç km koştuk acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yürüdük demek istedin herhalde!.Kaç km koştuk acaba?
YedekteGedson eyşanı oynuyor mu?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok az topla bulusuyor imdada iyi işler yaptı ama bu az topla buluşması takımdan mi kendisinden mi emin degilimSeninkini nasıl buldun
nasıl yok reis bütün takımlar aşağı yukarı aynı kalitede ligde taktik antrenman şans faktörleri topçu kalitesinden daha önemli oluyor bizim topçuların hepsini sal türkiye ligine hepsi yıldız olurlaralakası yok
Bir osmanlıspor vakası var, o sezon zar zor 13. oldular sonra 3. ligkadro kalitesi rezil olan bir takım uefa avrupa liginde son 16 yapamaz smordum torrentin yeteneksizlik abidesi olduğunu kabul edelim
Yedigimiz golden once topu kotu kontrol edip donene kadar rakip geldi basti adama sonra korner oldu. Ayaklari kotu, topu onune almasi icin 2-3 kez topa dokunmasi gerekiyor, dikine top suremiyor, skor katkisi yok, say say bitmez.Kereme geri pas atiyor orda kaleye bombayi patlatacagina.
İliç çok zeki bir futbolcuydu yalnızBu kadar kaçak oynayan düşünüyorum bulamıyorum, iliç bile daha etkindi oyunda.
Daha kotu ya. Adam sadece para icin gelmis olacakNeden pişman olsun, adam yarım sezon alternatifsiz 11 oynayacak ondan mutlusu yokturBen bu ortasahaya sıçsam yine de formayı kaybetmem diye düşünüyordur şu an.
bence değildiKeremin pozisyonu penaltı mıydı net göremedim?
Terim fanini mazur görelim Recepcimalakası yok