- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar Berkan
Emre Morutan(Cicaldau) Kerem
Gomis
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar Berkan
Emre Morutan(Cicaldau) Kerem
Gomis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÇineKime transfer oluyormus
Artık birlik ve beraberlik içerisinde destek olma vakti geldi.Bana göre efsaneliği hiç değişmese de ne Fatih Terim,ne Burak Elmas,ne Faruk Süren,ne Ünal Aysal daha sayabileceğim birçok kişi dahil bütün isimler gündem dışı kalmalı ve sadece Galatasaray a,takımımızın geleceğine odaklanmalıyız.Ua ile bir bağım olmamasına rağmen bu şekilde her koşulda takımımıza destek olmalıyız.
4lu hatta saçma sapan goller yiyoz 3 lu defans oynayacak açık oyuncularımız yok malesef. Su dönemdeki en önemli işimiz, min hata, min risk ile 3puanlari almak artık. Öyle sezon ortasında yapılacak iş değil bu. Gerçi doğru oyunculari bulamadığın taktir de sezon başı kampı da ise yaramaz. Deneyen çok oldu bizim ligde bu savunma hattını da başarılı olan görmedim.Alparslan'la birlikte 3'lü defans mı denesek acaba diyorum, 3-5-2 nasıl olur? Guardiola ve Torrent 3'lü defans oynatmış mı hiç daha önceki takımlarında?
Pena
Alparslan Nelsson Marcao
Boey Pulgar Berkan Cicaldau Aanholt
Gomis Kerem
Takım çok gol yiyor son 3 maçımızda toplam 9 gol yemişiz maç başı ortalama 3 gol yiyoruz şöyle hiç gol yemesek ya da 1 gol falan yesek galip geliriz de işte defans, kaleci, orta saha hataları bireysel hatalar, kontra ataklar, duran toplar derken yemedigimiz gol şekli kalmadı4lu hatta saçma sapan goller yiyoz 3 lu defans oynayacak açık oyuncularımız yok malesef. Su dönemdeki en önemli işimiz, min hata, min risk ile 3puanlari almak artık. Öyle sezon ortasında yapılacak iş değil bu. Gerçi doğru oyunculari bulamadığın taktir de sezon başı kampı da ise yaramaz. Deneyen çok oldu bizim ligde bu savunma hattını da başarılı olan görmedim.
GscimbomMobile
Bizim oyunculardan biri transfer olsaydı %100 kadroya alınmazdı veya kendi oynamak istemezdi. Nasıl oluyor bu.Pis fenerli cavusoglu. Sakatlanirsa görursun
mac üstüne mac kaybettiren taylan morali bozulmasin diye hala ilk 11 oynayacaksa düseriz.alanya maç analizini teknik heyet nasıl yapmış ,oyun olarak ne düşünürler buna göre hangi oyuncuları tercih ederler bilinmesi uğraş gerektirir
benim gözlemim hocanın kesinlikle hamsi maçındaki takımın oyununu ve oyuncuların performansından memnun kaldığı yönünde,gomis olmayacağını söyledi şuan yeni transferler içinde bi tek gomis olsaydı onun 11 de başlayacağını düşünüyorum ,
onun dışında hocanın geçen maçta ve daha önceki maçlarda oynamış oyuncuların bazılarını hemen kesmesi takım içi dengeyi bozacağını oyuncunun küseceğini ve antrenmanlarda felan kendini salacağını ve buyüzden yeni gelen oyuncunun olası sakatlığında felan ,yedeğe çektiği oyuncudan hiç verim alamama riskini düşünerekten hamsi maçındaki kadroyu tekrar süreceğini bekliyorum ,bitek pva oynar ömer yerine ve kaleci pena olur.birde forvette geçen günde yazdım babeli bekliyorum .
pulgarıda 65-70 arası oyuna alır tahminen.benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir elbet
...............................................pena...............................................
......şaşa...........nelson..................marcao.........pva................
........................................taylan.......berkan...............................
.............................................cica....................................................
.....emre...........................................................kerem.................
............................................babel.................................................
mac üstüne mac kaybettiren taylan morali bozulmasin diye hala ilk 11 oynayacaksa düseriz.
son 14 macta 2 galibiyetimiz var
ligde 7 galibiyetimiz var, 5i ic saha 2si deplasman (giresun,rize)