⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Avrupa maçında oynadığımız gibi geride bekleyerek oynarsak Alanya'dan 3 puanla döneriz.
Ancak ortasahayi ileri taşıyıp önde basarsak Alanya'nin ekmeğine yağ sürer ve 5'lik oluruz.

Geriden çok iyi çıkıyorlar bu sebeple
Sabırla bekleyip Alanya'ya karşı kontra kovalamaliyiz.
Yeter ki; Avrupa'da ki gibi sakin kalalım.

Vurun gol olsun Aslanlar...

Torrent Farioli taktik savasi olacak, izlemesi kesin keyifli bir mac olacak, eger 3 yeni transfer oynarsa birseyler yapariz

ne oynayacaz nasıl oynayacaz sadece merak ettiğim konular bunlar. kısmetse ,bugün futbol görmek istiyorum sahada

Kazanalım lütfen. Biraz olsun şu ölü toprağını atalım üzerimizden. Teknik ekibede eleştiriler en üst seviyeye çıkacak puan kaybında.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

———Yeni gelen kaleci
Boey-Nelson-Marcao-PVA
—————Pulgar
——-Berkan-Cicaldau
E.kılınç——————-Kerem
—————Gomis

valla defansı doğru yapalım bir şekilde tıkarız gibime geliyor - yeteki oyun tutabilsin , topa karşı yarısahada 30 saniyeden fazla hakim olalım olur bir şeyler.

Erick'in 11 başlayacağını düşünüyorum Berkan ile , beklenen gibi kerem ve emre 2 ve 3üncü yabancılar olacaktır - Ya da Morutan Halil başlayabilir - devrede Emre Gomis girebilir (hani gomis hazır değil diyelim).

Oynarsa Erick'İn ortasahayı toparlamasına bakacak maç.

galatasaray yöneticisi nihat kırmızı: “galatasaraylı futbolcular prim aldılar. alanyaspor maçında çok başka bir galatasaray görebilirsiniz. alanyaspor maçına çok iyi değil, mükemmel bir şekilde hazırlandık.”

primle oynayan topçudan yarar gelmez

----------------------Pena---------------------
Boey----Nelson----Marcao----Ömer
---------------------Pulgar--------------------
Fegouli--Berkan--Cicaldau--Kerem
---------------------Gomis--------------------

Pena> Fatih?
Ömer>PVA?

Cezali veya sakat olan varmi bilmiyorum.

Sol bekte Ömer ismi geçiyor kesinlikle Aanholt başlamalı. Ömer'in sol bekte başladığı bir maçı gol yemeden bitirmek mucize olur.

Yenilmeyeceğiz gibime geliyor iyi bir futbol bekliyorum.

Zemin güzel,hava güzel,futbol oynamak için her şey müsait.

Tahminim 1-2 galip geleceğiz.

Geri
Üst Alt