⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

Ts maçının ilk yarısı gibi oynarsak en az beraberlik alırız.

Sol bekte Ömer ismi geçiyor kesinlikle Aanholt başlamalı. Ömer'in sol bekte başladığı bir maçı gol yemeden bitirmek mucize olur.
Aynen. Ve Ömer’in yüzünden Marcao’nun performansı da yerlerde.
Ömer ortasaha dışında başka yerde oynamamalı. Bizde zaten hiç oynamamalı. Sözleşme uzatanlara selam olsun.

Gol pozisyonuna girme anlamında geçenlerde guardiolanın cityde çalıştırdığı bi pozisyon üretimi videosu attım,beklentim bu maç iki üç defa deneyeceğimiz yönünde.
Sağda Emre kılıç halil ,solda cica kerem ikilisinden olacağını tahmin ediyorum.

Onun dışında bol bol tehlikeli yerlerde faul almaya çalışacağımızı ve duran toplarda artık skor üretmeye odaklanacağımızıda düşünüyorum.
Benimkisi tahmin ve beklenti ,gerçeği ancak ALLAH bilir

140 dk kaldı. Çok heyecanlıyım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Drogba’nın 2 gün önce gelip Akhisar maçında sonradan oyuna girip gol attığı gibi bir maç bekliyorum Gomis için.

Umarım tarih tekerrür eder.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

PENA
BOEY - NELSSON - MARCAO - PVA
ERICK - BERKAN
KILINÇ - CICALDAU - KEREM
BABEL
Bekliyorum.

Berkanin yerine ömer oynasin orta sahada, en azindan top kapabiliyor, asisti olabiliyor hemde bek pozisyonu kurtarmis oluyoruz. Ömer bile 8 noda berkandan iyi olabiliyor gerisini siz düsünün. Yazik verilen 4 m € ya.

Taylan’la maca cikarsa Torrent’ten hicbir hayir gelmeyeceginden emin olabiliriz.

Hamsilere 10 dkklık kondisyon farkı ve yedek klübesinden giren oyuncu performansı farkından yenildik,

Eğer 10 dkk daha diri durabilsek o golleri yemez ,hadi birini yedik ikincisini yemez,babel iki tane gollük pozisyondan birini atsa 2-1 kazanacaktık.biz hamsiyi 65-70 e kadar sindirdik.ümitsizliğe kapılacak kadar ciddi bi durum yok.

Kısmetse kalan son 16 maçta 10-12 galibiyet 3 beraberlik alabiliriz .60-65 puan arası bitirmemiz imkansız değil ALLAHIN izniyle.
Bir tek tff mhk en sıkıntılı durumdur.

Gs taraftarının kilit davranışı şu olması görüşündeyim,torrent ve ekibine dayanak olsunlar arkasında dursunlar,oyuncularımız arasında ihanetçi veya tembelliğinden dolayı kurtulma amaçlı ahlaksızlık edebilir ,eğer hocanın arkasında olunursa hocayı yiyemezler .bu hocaya şans tanınmalı

Geri
Üst Alt