Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.045
- 33.994
- 2.478
Rizede yenildi ohhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı izledim, daha çok memnunum 1 puana. Mucize gibi.Maçı izlemeyip sadece sonradan skoru görenler sadece memnun olacak bugün.
Sırtı dönük adama 2 kez 90+larda foul yaptı Ömer psi. Geriye öyle bir asist yaptı ki, Allahtan Pena uzaklaştırdı, Allah korusun adam sakatlar. 500 oyuncuyla çıktığımız atakta Ardanın kalecinin kucağına atması. Ne bu yahu, yemin ediyorum bu herifler birşeyler deniyor. Ömer tamam beceriksiz ama son üç maçın üçünde de takımı son dakikalarda yenilmesine sebep olacak hata yapılır mı yahu?Arda yı 90+7 de zaman geçirnek için bile almam. Ömerde iyice balataları sıyırdı
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fatih hocanımı seviyorsun torrentımı dıyordur beyefendiÖmer, Arda, Berkan, Taylan ve Marcao net şekilde maç satıyor. Son dakikalarda Ömer’in yaptığı hata falan değil. Ne kadar becetiksiz olursa olsun bile isteye geriye pas verdi. Arda gibi adam orada o ortayı açmaz. Berkan kaç tane ceza sahasında mallık yaptı. İlerde de iki tane dokunsa atacağı topı atamadı. Taylan zaten trabzon’a 3 puanı teslim etti. Marcao son 3 maçtır maç içinde 3-4 tane gol yedirecek hata yapıyor.
Ya takım özgüven olarak aşırı düştü bu yüzden saçmalıyorlar ya da bu işte bir bokluk var.
Çok rahat pas yaptırıyoruz yav. Adamlar antremanda bukadar rahat pas yapmiyordur. Bircok futbolcuya lik oluyorum ama Ömer Bayram nefretin çok önde. Adamda net beyin yok.Biz 10 kişi kalsak böyle disiplinli şekilde oyuna devam edemezdik.
Yerde yatıp zaman geçirmeye çalışan oyuncular dışında Almanya'yı tebrik ederim müthiş bir takım.
Ofsayt.Acaba Berkan'ın avuta attığı pozisyon ofsayt mıydı cidden ben orda kaldım.