⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

FK7ATbXXwAU1Tw6

Bu maçın sonucuna göre transfer olabilir diyen beyfendi maçı izlediyseniz lütfen görev başına.

biz babel diyoruzda fesih kafasına - fegulide hani girip 2 topuda berbat kullanacksa böyle ...
Arda'nın girmesini anlamadım - hiç anlamadım. muazzam kaleci idman ortasıyla göz doldurdu.
Pulgar'ı beğendim - bir kaç pasta top kaybı oldu ama berkan'a atılan pasların hepsi tehlike.
Pena baya güven verdi açıkçası. Skora takılmıyorum derdim 11-11 bitseydide 10 kişi daha nasıl yakalayacaksın. Kalecileri uzun top atamıyor rahat 30 dakika buna göre baskı olmadı.

Bana göre ideal 11:

Pena
Boey - Nelson - Marcao - PvA
Pulgar
Morutan - Halil
Emre ----- Gomis ------Kerem
Halil KErem maç içinde dönüşedebilir zaten anlaşıyorlar, kadro bu olmalı. Mantık Berkan diyor ama ofsayt olmasına rağmen ayak hakimiyetini gömüştür herkes. KOrnerde topuk yapıp adamlara bırakıyor topu falan.

Marcao, Nelsson, Pena, Kerem, Feghouli dışındaki oyuncular takımı ve maçı ciddiye almıyor, bukadar beklemiyordum ama maçı izlerken çok net görünüyor...

Alanya deplasmanımdan 1 puan almak her baba yiğidin harcı değil şu dönemde tebrikler takım

25 dk 10 kişi oynayan Alanya'ya bir an bile sayısal üstünlük sağlayamadık. Vah benim Galatasaray'ım. 1 puan lütuf şu maçtan.

Kaleci iyi duruyor şimdilik Gomis ve Pulgar ile bir tık toparlanabiliriz yine de çok yolumuz var bu kadroyu toparlamak çok zor seneye en az 4 tane takımı yukarı çekecek doğrudan katkı verecek adam lazım ...

Ömer, Arda gibi tipler nasıl hala forma giyebiliyor anlamıyorum. Bir de bütün duran toplarda Ömer var.

Bu kadar vasifsiz beyinsiz futbol özürlusunu ayni takimda toplayanlari her 90dk sonunda daha da bir şevkle aniyorum
Yeteneksiz kabiliyetsizler

1 puan mucize gibi.

Geri
Üst Alt