- 12 Ocak 2013
- 48.761
- 56.179
- 4.128
Seneye Kerem'i satıp Vargas ve Balotelli'ye çöksek güzel olur reyz.Evet o yüzden Espanyol 2 sene önce 10+ m euro vermişti.
Yunus-Vargas
Balotelli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye Kerem'i satıp Vargas ve Balotelli'ye çöksek güzel olur reyz.Evet o yüzden Espanyol 2 sene önce 10+ m euro vermişti.
Nah çökersin.Seneye Kerem'i satıp Vargas ve Balotelli'ye çöksek güzel olur reyz.
Yunus-Vargas
Balotelli.
ÇökemeyizSeneye Kerem'i satıp Vargas ve Balotelli'ye çöksek güzel olur reyz.
Yunus-Vargas
Balotelli.
berabere biter kritiğe gerek yok ahbert.
İfab’da bulamadım bir kural bulabilirsen atar misin? Öznel fikir falan değil gayet genel bir durumdan bahsediyoruz tabanla ayağa basma bitti bunun ötesi berisi nasıl olabilir burda kasıtlı sekilde basmadı diyosunuz da zaten kasıtlı yapsa kirmizidir, burada taksir var oraya o şekil ayagi koyan biri rakibe basabileceğiji öngörüp basmam bir sey olmaz diye mudahaleyi yapiyor ama basıyor. Bu faul olmamasını gerektirmezYav Behzat aç IFAB kural değişikliklerini incele, senin dediğin 10 sene önceydi.
Bu tip kırılgan pozisyonlarla ilgili hükümler sürekli değişiyor. Geçen sene Taylan aynısını yaptı Kayseri maçında, faul bile değilken sarı yemişti sonra Kayseri yöneticileri çıktı faul değil pozisyon hakem ekibimizle görüştük falan. Aç Ulenberg'in açıklamasını bul.
Ben sana kaç tane done sunuyorum sen kendi öznel fikirlerinle faul diyorsun, bak ben faul ya da değil de demiyorum geçen sene değildi diyorum.
Orada kralın fotosu da olmalıydı.
UEFA'ya zor gider Adana bu maçta puan alamazsa
adanalılar şırdanı yedirir mi ?
Yenemezdik ne renktaş olmuş bir şey zaten bu yenildik ya 2-0Biz mesela bu Adana'yı deplasmanda hayatta yenemezdik, teknik direktörsüz de olsa oynuyor kuşlar
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adana kazanırsa maç sonu büyük kargaşa çıkabilir.asıl kırmızı kartlar o zaman uçuşa geçer gibi görünüyorilginç olur maçın ortasında şırdan yedirirlerse