⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Takimda herkes bencil ve son vuruşlar yetersiz.terim de bu yuzden gitti

Net bir şanssızlık var. İkinci yarı kaçan goller ve yediğimiz gol inanılmaz

Torrent kalsa da gitse de benim icin bisey ifade etmiyor artik.ama takim bundan sonra sonucu alirsa,iyi oyun olursa desteklerim

Geçen Alanya maçında Pulgar için yaptığım yoruma kızanlar vardı görüyoruz işte adami. 10 dk'lik oyunla yorum mu yapılır diyenleri sahneye alalım. Gerçek topçu topu alıp kontrol edisinden belli eder kendini. Pulgar hem çok ağır hem de pas kalitesi düşük gibi. Ben yanılıyor olabilirim ama kesinlikle ihtiyacimiz olan adam değil bu. Geldiği gibi gitmeli.

Yine skora gore konusanlari gormek yazik. Evet kazanamadik yine ama oyun olarak kotu degildik, kac tane pozisyon yakaladik bunlarin 3 tanesini atsan rahatca 3 puan alirsin. Ama atamiyorlar problem orada.
Morutan, MM, girdikten sonra oyun değişti. Bu Morutanı yedek bırakan antrenör art niyetlidir kötüdür haindir yetersizdir.böyle bir kabiliyetsizi de başa getiren başkan Hain ötesidir.

ortasaha çok kalitesiz ve forvetler de beceriksiz.
yakaladığımızı atmamız lazım ama atamıyoruz veya 1 tane atabiliyoruz

Ben iyi gün değil ama iyi oyun taraftarıyım. Bu sezon için limitim doldu artık. Yönetiminden,(bir kaç futbolcu hariç) futbolcularına kadar pervasızca umurlarında olmadığı enerjisini alıyorum. Bu beni tabiki Armadan değil ama sahada yürüyenlerden ve youtube da açıklama yapıp işi geçiştirenlerden soğuttu.

Geri
Üst Alt