⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Bu arada boey harbiden 2 haftadır kötü.omar konusunda hakli olabilir torrent

Torrent kalsın diyenler bu takımın küme düşmesini bekleyenler, çok sinirliyim derhal kovulnalı bu adam. Yahu torrent yerinde bülent, ahmet, mehmet olsa bu kalsın diyenler ilk gitsin diyenler olurdu. Asıl suçlu başkanda tabi onada sıra geleck.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomisi icin moyu bitirmeyelim birde. Bence kerem ile tek ayakta kalan oyuncu.
ben içerdeki maçlara çift forvetle başlarım artık,gomis muhammed.muhammed adım gibi eminim ortalığı karıştırır gomise alan bırakır.o zaman aslında kanat oyuncularımızada açık alan oluşuyor.iki tane sırtına stoperleri alan adamlar varsa ve ikiside fiziğini iyi kullanabiliyorsa ,kanat oyuncularının daha rahat etmesini sağlarlar .

bi sonraki maça taylan berkanla başlayacaksa çeksin gitsin torrent işe yaramazı. arda-ömer'i kadroya bile almasın altyapıdan adam çağırıp yedeğe koysa daha iyi.

renktaş taraftar tepkisi var pulgar oynamadı diye bi ton sövüldü oyuna girdi pulgarda iş yok gomis oynamasa yine sövülecek
Gomis ayakta duramıyordu,pulgarinda oynamama nedeni belli.fiziken hazir degil.bir tek babel yerine morutan oynayabilirmis,bunu da anlamis olduk

Bakın nette facede omarın bir resmini gördüm, son halini. Eğer doğru ise yer yerinden oynar. Bu adama lisans çıkardılar. Bakın çok samimi söylüyorum. Atabilirsem atıcam resmi

ben içerdeki maçlara çift forvetle başlarım artık,gomis muhammed.muhammed adım gibi eminim ortalığı karıştırır gomise alan bırakır.o zaman aslında kanat oyuncularımızada açık alan oluşuyor.iki tane sırtına stoperleri alan adamlar varsa ve ikiside fiziğini iyi kullanabiliyorsa ,kanat oyuncularının daha rahat etmesini sağlarlar .
Su orta sahadan birsey gelmedikce 4 forvetle oyna birsey degismez.

Teknik adamdan bağımsız bugün sahaya çıkan elemanlardan şu iyi oynadı diyebileceğiniz bir futbolcu bile var mı ?Bu takımın ihtiyacı olan tek şey özgüven.Kimse sorumluluk almak istemiyor,şut vurmaya bile korkan bir hale büründük.Bunu zamanında fener de yaşadı,bizim de yaşayacağımız varmış demek ki.Allah’dan küme düşme hattındaki diğer takımlar da puan kaybediyor.Yoksa herşey daha da boka sarardı.Bu dönem için alınan hoca da yanlış.Ayrıca Türk ligini,futbolcuları,tanıyan az çok rakip analizi yapmayı bilen ve o na göre kadro çıkarabilecek yerli bir hoca ile devam etmeliydik.

Bu takım bugün Alanya maçından daha istekli ve iyi oynadı.
Ama 2 sezondur söylüyorum bizim Kerem gibi dikine gidecek,adam geçebilecek bir kanat ve orta sahaya ihtiyacımız var.
Dikkat edin Kerem disinda çalım atan oyuncu yok,belki biraz Morutan. Bu yüzden topu ceza sahası civarına getirdiğinizde herkes kilitlenip kaliyor ve geriye dönüyor.
İnşallah bunu görebilen bir TD gelir başımıza.

Geri
Üst Alt