⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Carole ve Emrah Başsan 2 eski oyuncumuz maça fazla asılmazlarsa bir ihtimal kazanabiliriz. Düştüğümüz hale bak artık rakip takımların insafına, maça fazla asilmamalarina kaldık önceden hangi takım gelirse gelsin isterse Real Madrid olsun farketmez yener geçeriz diyorduk. Artık Galatasaray'ın büyüklüğü mazide kaldı. Taraftarı da olmasa sıradan bir 2. Lig takımından farkı yok. Menemen spor ayarındayız aynı, onlar bile daha iyi yönetiliyor olabilir. Amatörlüğe bak.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen neyden bahsediyorsun renktaş? Kafalarına vura vura, eze eze kazanacağız. İstedikleri yerlerini yırtabilirler. Pazar günü büyük patlama olacak!

Haftalardir (fb macindan sonra) etrafimdakilere diyorum, bu takim küme düsebilir… herkes yaw hehe modunda biyik alti gülüyorlardi, simdi hepsi teker teker „harbiden de düsebilir“ diyor. Müneccim miyim ben? Yooo, sahadaki karaktersizleri iyi taniyorum da ondan.

Karaktersizsiniz!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu sezon türk futbol tarihine gececek gibi duruyor maalesef :-(

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben "Galatasaray küme düsecek" demiyorum, küme DÜSTÜ diyorum.

Ptt liginde fazla lüks olmaz mi?

gurbet ellerden bir tane akıllı çıktığı görülmemiştir
4CB6CBEC-23E2-4371-923E-960A07A20B3B.webp

Bazı insanlar karakter gereği pesimist olabilirler ama takımın durumu da çok olumlu ışık saçmıyor yine de beterin beteri var Trabzon en son şampiyon olduğunda daha ben doğmamışım, en son 1984 yılında şampiyon olmuşlar. Fenerbahçe 8 senedir şampiyon olamıyor. Bizim taraftar gerçekten çok sabırsız ve başarı odaklılar. Ben demiyorum 8 sene şampiyon olmayalım aksine bu takımın 2 sene üst üste şampiyon olmaması kabul edilebilir bir şey değil, her 3 senede minimum 1 şampiyonluk yaşamalıyız. Ama biraz sabır, biraz destek gerekiyor şu durumda. Hemen enseyi karartmayalım. Bu sezon gitmiş olabilir ama çok yakında çok daha güçlü geri döneceğimize ben eminim.

----------------------------I. Pena 🇪🇸---------------------------

--Boey 🇫🇷-----Nelsson 🇩🇰------Marcao 🇧🇷-----Aanholt 🇳🇱

----------------Pulgar 🇨🇱---------Berkan 🇹🇷-------------------

--Morutan 🇷🇴--------------Halil 🇹🇷---------------Kerem 🇹🇷--

----------------------------Gomis 🇫🇷----------------------------

----------------------------I. Pena 🇪🇸---------------------------

--Boey 🇫🇷-----Nelsson 🇩🇰------Marcao 🇧🇷-----Aanholt 🇳🇱

----------------Pulgar 🇨🇱---------Berkan 🇹🇷-------------------

--Morutan 🇷🇴--------------Halil 🇹🇷---------------Kerem 🇹🇷--

----------------------------Gomis 🇫🇷----------------------------
Berkan yerine omer oynamali

Emrah başsan Fatih Terim zamanına denk gelmese idi Kerem gibi parlayabilirdi mental sıkıntıları var yetenek olarak çok iyi bir oyuncu ki kendisi yatıp gitmeyebilirdi gitti Hollanda da oynadı geldi Türkiye liginde hırsla mücadele ediyor .Bakalım yarın nasıl oynayacak

Geri
Üst Alt