⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Ömer in orta sahada kullanılması gerek zaten ama kimse uyarmiyor .
Pena
Boey semih marcao pva
Eric
Feguli Halil Ömer b. Kerem
Gomis
Topu ilerde oynayacağız pas pas herkesi uyutuyor bu futbol .

gs de galiba sabote olayı var ,torentin maç sonu açıklamasının görüntüsünü gördüm ,şu pozisyonu terketme mevzusunun devamında şunu diyor,maçın bi çok anında sağ açık oyuncumuzu solda keremin yanında gördük diyor.bööyle yapılmaya tersi davranılmaya devam edilirse bişey beklemek zordur

nelson cezalı mı?uğur karaca renktaş semih marcao yazmış defansa

..........................................pena..........................................
...boey...........nelson....................marcao.....pva.........
........................taylan................pulgar............................
.....emre......................cica..............................kerem.....
...............................gomis.................................................. belki pva yerine ömeri oynatır.

soldan keremin şutundan seken topa gomisin tavana astığı canlanıyor gözümde, bakalım olacak mı bu sahneler.

Pulgar 6 numara, Ömer Bayram 8 numara, Feghouli 10 numara bunu denemeliyiz artık Taylan, Berkan ve Cicaldau dinlensin biraz yedek kulübesinde akılları başlarına gelir belki.

Emre Kılınç, Feghouli ve Kerem, Gomis'i iyi besler hatta Ömer Bayram bile 8 numara oynarken geçen bir sezonda 10 küsur asist yapmıştı, orta sahada komple değişim şart oğlu şart biri şu Torentor'a söylesin şunu

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar Ömer
EmreK Feghouli Kerem
Gomis

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pulgar 6 numara, Ömer Bayram 8 numara, Feghouli 10 numara bunu denemeliyiz artık Taylan, Berkan ve Cicaldau dinlensin biraz yedek kulübesinde akılları başlarına gelir belki.

Emre Kılınç, Feghouli ve Kerem, Gomis'i iyi besler hatta Ömer Bayram bile 8 numara oynarken geçen bir sezonda 10 küsur asist yapmıştı, orta sahada komple değişim şart oğlu şart biri şu Torentor'a söylesin şunu

Pena
Pulgar Ömer
EmreK Feghouli Kerem
Gomis

aslinda kayseriye karsi denenebilir bir kadro.

her topu marcaoya veren berkan'nin yerine ömere bin kere raziyim.

Pena
Pulgar Ömer
EmreK Feghouli Kerem
Gomis

Mevcut kadroya göre bu 11 net bir şekilde futboldan anladığınızı gösteriyor renktaş. Tebrik ediyorum 👍

Bu maç gerçekten kritik eğer kendi evimizde bile bu maçı kazanamazsak her şey yıkılır benim gözümde. Futbolcuların da artık bunun altından kalkabileceğini sanmıyorum

gs de galiba sabote olayı var ,torentin maç sonu açıklamasının görüntüsünü gördüm ,şu pozisyonu terketme mevzusunun devamında şunu diyor,maçın bi çok anında sağ açık oyuncumuzu solda keremin yanında gördük diyor.bööyle yapılmaya tersi davranılmaya devam edilirse bişey beklemek zordur
İlk yarıda olmuştu o pozisyon. Emre Kılınç sağ açık olmasına rağmen sol taraftan ceza sahasına girmek isterken topu kaybetmişti. Hoca çok sinirlenmişti. Demek top kaybına değil Kılınç’ın orada ne işi var diye sinirlenmişti.

Pena
Pulgar Berkan
Emre Morutan Kerem
Gomis

Yedek: Cicaldau-Halil-Mustafa.

Kadro yapasin bile gelmiyor. Nereden tutsan elinde kalan bir kadro.
Berkan'i yazmayip Cicaldau'yu yazsan, forvetin arkasina Halil'i koysan yine yetersiz oglu yetersiz bir kadro cikiyor.​
Bu konuda paylasilan bazi kadrolari gördüm de Berkan yerine vitaminsiz Ömer Bayram denenebilir gercekten.
Taylan-Berkan-Cicaldau bu takimda artik ilk 11 oynamamalil. Rezalet performans gösterdiler Alanya deplasmaninda.

Pena
Pulgar Ömer
Emre Morutan Kerem
Gomis

Yedek: Cicaldau-Halil-Mustafa​

Geri
Üst Alt