⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Avrupa ligi ihtimali neden yok çok saçma olmuş neyse konferans ligine gidiyoruz seneye o zaman hayırlı olsun

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
avrupa ligi kontenjanını turkiye kupasını alan takım kullanır diye yok dedim ama sonradan emre'nin hatırlattıgı ihtimal var aslında. turkiye kupasını alan takım ilk ikide bitirirse avrupa ligine 3. gider. yani 3. olursak var ihtimal.

avrupa ligi kontenjanını turkiye kupasını alan takım kullanır diye yok dedim ama sonradan emre'nin hatırlattıgı ihtimal var aslında. turkiye kupasını alan takım ilk ikide bitirirse avrupa ligine 3. gider. yani 3. olursak var ihtimal.
Üstat hayaller Paris hayatlar Suriye, küme düşmeyelim de önce, 3. olmayı bırak 5. bitirmeye bile razıyım ben ligi, varsın Avrupa ligine gitmeyelim seneye konferans kupasını alırız biz de o zaman

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaybettikce her takimi gözünüzde buyutur oldunuz,normale dönmek lazim.yetenegi vasat olan herifler var elimizde dogru ama o kadar kotu degiller.kaliteli adamlarimiz da bi o kadar var,eksik olsa da kadromuz.
orta sahaya pulgarin yanina bir adam daha olsa kolay kolay mac vermeyiz.

top tutamiyoruz onun icin hep rakip oynuyor.

ilk yari yüzde atmis top bizde iyi oynuyoruz sözleri hikaye. defansla kaleci arasi top cevirdik genelde.

ara pasi atacak adam yok. gol atacak orta saha yok. emre kilic harici hic biri gol atamiyor. berkani ceza sahasi yakinlarina hic yaklastirmayacaksin. bos kaleye atamiyor.

Taylan ve Berkan ile madem ikili mücadele kazanamiyoruz ya feguli oynasın orada ya da 4 1 4 1 dönelim Eric pulgar oynasın tek başına morutan feguli sağ ve 10 numarada değişmeli oynasın.
Kaleci
Boey Nelson marcao pva
Eric
Morutan feguli Halil Kerem
Gomis
Halil in oraya birini bulmak lazım aslında

Taylan ve Berkan ile madem ikili mücadele kazanamiyoruz ya feguli oynasın orada ya da 4 1 4 1 dönelim Eric pulgar oynasın tek başına morutan feguli sağ ve 10 numarada değişmeli oynasın.
Kaleci
Boey Nelson marcao pva
Eric
Morutan feguli Halil Kerem
Gomis
Halil in oraya birini bulmak lazım aslında

halil ve feguli yan yana zor. ikisinden birinin yerine cica oynamali.

yoksa eric ilk mactan kirmizi ver ve yine berkan ve taylana kaliriz.

başlığı gomis - kayserispor yapabiliriz.

Geri
Üst Alt