⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

pulgar sakatmı geldi acaba bize,gizleniyordur belki ,oyüzden son 20 dkk idare etsin diye mi oynatılıyor iğneyle felan.

Yukatel Kayserispor: Bilal, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Attamah, İbrahim, Cardoso, Emrah, Bertolacci, Mustafa.

Orta sahamızla hoşafı karşılaştırsak hoşaf daha sert kalır.

Maçtan umutlu değilim maalesef ama yorgunlar, kaptanları cezalı, gomis-kerem ağırlık koyarsa kazanırız belki.

Bizim Rumen süperr
starlar vardı hani 50 milyon avroya satacağımız niye oynamıyorlar?

Gomis_Babel_Feghouli
Veteranlar hali saha macında buluşur ya öyle olmuş☺

Ama maça dair güzel hislerim var gollü kazanacağız💪💪✌✌

4B9E9AC8-A278-406D-B615-D10AFB099ADD.webp

Daha hiç mağlubiyet görmedim , stada giriyorum içiniz ferah olsun. Son maçım Mitroglou Akhisar gol maçı

Gomis ve kerem birşey yaparsa yapar... Yine kabız gibi bir maç bekliyorum... Bol geri pas yan pas berkanın hataları babelin top tutmaları, feghoulinin yürüyüş temposu, anholt un yerini kaybetmeleri...

Bugün anladım ki kadro derinliğimiz düşündüğümden bile daha kötü. Yerli işini bir şekilde halletmek gerek. Aldığımız adamları oynatamıyoruz. Böyle saçmalık olamaz.

Maç sıkışırsa Babel->Halil & Taylan->Bulgar hamlesi, sonlara doğru da Feghouli -> Morutan hamlesi yapılabilir.

Sonuc ne olursa olsun, Fatih Terim cakmasi Torrent ile yeni sezona baslamak icin kus beyinli olmak lazim. Taylan’i israrla oynatan adamdan teknik direktor degil top toplayici olmaz.

Geri
Üst Alt