⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

sezon başından beri iki konuda kötüydük,birincisi kapanan her takıma puan verdik ,bizim en güçlü rakibimiz kapanan takım,nitekim kayseride bunu yapıyor,ikincisi gol kaçırmak.tff mhk hariç.

mental çöküntü yaşayan takımlarda tecrübeli oyuncular lazım ,bugün feg ve babel hatta gomiste 28 yaşında olsaydı o zaman tecrübelerinden çok fazla faydalanırdık,ama şuan hepsi bayaa yaşlı haldeki tecrübeliler.haa normalde adam gibi kondisyon sahibi olunsalar ,kargalardaki josef gibi diri olabilirlerdi.

ben hocadan yana hala kötümser değilim,bu oyuncular eğer gerçekten futbol oynamak istiyorsa antrenmanlarda ciddiyetlerini konsantrasyonlarını tamamiyle hocanın oyununu uygulamayı öğrenmeye verirlerse ,kesinlikle oyunda iyi yönde farklılık görülür,bugün gerçekten hoca kim olursa olsun bu denli baştan aşağı sos veren resmen topa bomba gibi muamelede bulunan ezik hisseden bu takımı toparlayamaz.bu oyuncuların kendine gelmesi akıllarını başlarına almaları lazım.en önce bu olmalı

bu adamların biri hariç hepsinin iyi olduğu maçları gördüm... Berkan bu takımın truva atıdır. hücumun da defansın da göz göre göre içine ediyor ve bu futbolcuyu herkes oynatıyor. Sebebini biri açıklasın artık yahu çıldıracağım...

Bayağıdır bizim maçları izlemiyordum Torrent beklerin çıkmasını istemiyor galiba. Tempoyu orta saha ve bekler üzerinden yaparsın bizim en durağan mevkiler bunlar. Berkanı nasıl kullanmaya çalışıyor onu da anlamadım zaten
presi rakip kanatlara gelince yaptırıyor, merkezi kapatmak için ama üretkenlik sıfır.

Torrent rezil bi hoca orası ayrı ama bu leş kadroyu 25 milyon euro harcayarak Terim kurdu. Şu durumun baş sorumlusu terimdir. Kendini kovdurup işin içinden sıyrılmak yok.
Ama sıyrıldı işte bir şekilde renktaş

Millet halen kendisinde bir keramet var sanıyor

Adam kendisi bile kabul ediyordur td'lik kariyerinin bittiğini

Ama bunlar kabul etmiyor

Bu torrent felan ile düzelmez arkadaş başka bir şey var takımda FT i kovuyorsan onun daha üstünü getirmen gerek Torrent kim ya ? Getir mancini gibi biriini kimse ses çıkartmaz zaten FT gitti diye
ftnin üstü binlerce aday var elemek zor olmustur

Bu maçta takım ıslıklanır mı diyenlere katılıyorum çok daha önceden ıslıklanmaları lazımdı belki buralara kadar gelmezdi iş

Bu takım ile zor. Bu kadro derinliğiyle daha zor. TS maçı gibi başlangıç bekliyordum. Büyük hayal kırıklığı oldu. Kanat işlemiyor, orta saha işlemiyor. Ne verim bekleyebiliriz ki. Bu sene bitsin dışında beklentim yok.

Geri
Üst Alt