⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Kesin lan başlatmayın romantikliğinize neymiş takım ıslıklanırmıymış, ıslıklanır tabi bu zaman kadar destek olundu da ne oldu kimsede gram düzelme yok
Maç bitince istediğini ıslıklarsın tepkini gösterirsin anlarım da maç oynanırken ıslıklamanın ne gibi bir mantığı, olumlu bir yanı var?

Temponun düşük olmasının sebebi Babel-Feg'in hareketli oyuncular olmaması+ beklerin de durağan oynaması. Bu ikisi aynı anda olunca rakip için sadece beklemek yetiyor. Ben olsam Halil-Babel, Berkan-Erick değişikliği yapardım. Bekleri ileri gönderip Erick'i geride konumlandırıp baskı kurmaya çalışırdım. Risksiz oyunla 2. yarı erkenden 1-0 öne geçsek bile şu an staddaki taraftarın yüzünden oyun kaosa dönebilir.

Hay teriminizi ya adam gideli 1.5 ay olmuş 1 transfer sezonu geçmiş hala terim terim. Azıcık başkana torrente oyunculara laf edin. Terim nefretinizi 5 senedir kusuyorsunuz zaten

Allah'ım nolur surdan kaza bela şans farketmez bir galibiyet alalım da sezonu da kazasız kapatalım.

eskiden küme düşme adayıydık torrent hamlesiyle bizi küme düşmenin favorilerinden biri haline getirdi loser b.elmas

Terimspor’lular duruma kıs kıs gülüyor ama şunu hatırlatmak gerek sezonun ilk yarısında, üstelik yüce Terim’iniz varken kayserispor’a 3-0 kaybetmiştik, evire çevire yürüyerek yenmişlerdi bizi.

Şimdi kaldığınız yerden gülmeye devam edebilirsiniz…

Berkan ve Babel yerine Baris Alper ve Pulgar oyuna girmeli. Baris sol kanada, Kerem’e sag kanada gecmeli. Babel’e cok gereksiz bir gorev verildi. Oyun kurma isini Feghouli yapiyor zaten. Sag kanatta oynayan oyuncu rakibin uzerine gidip cizgiye inmeli, ceza sahasina girmeli.

İkinci yarı Pva yerine Ömer girsin de şu Taylan’ın yerine Pulgar’ı görelim. Taylan’dan kimse kötü olamaz herhalde

Bu takım bu beklerle gol faln atamaz. Bekletin oyuna katkısı koca bir 0...
Beklerin oyun kabiliyetleri hücum varyaayonlarımızın olmamasına sebep oluyor.

Şu malum 3 oyuncuyu bilerek ve isteyerek oynatmak en hafif tabirle saygısızlıktır.

Buna geçelim
Boey marcao Nelson hollandali

Pulgar Ömer Bayram

Morutan gomis halil kerem

Geri
Üst Alt