⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

yediğimiz gollerde ayrı bi tuhaf.adam vuruyor yere değiyor gene gidip gol oluyor,bizimki vuruyor ya direk dibinde ya kaleci sala sola atlıyor ona çarpıyor,her kaleci mi bizim maçta yıldızlaşır arkadaş.bi tuhaflık var bu işte
Rahatça vuruş imkanı vermiyor ki kimse bize,bir şekilde yanında adam olunca vuruş etkileniyor.Yediğimiz gollerde beş metre yanında kimse olmuyor rakip oyuncunun.Ne stoperler ne bekler ne de ön liberolar caydırıci bir defans yapıyor.

İyi ki statta maci izlemeye gitmemişim bugün statta maçı izleyen galatasaraylilarda iyi mide varmış ben olsam sinirden sahaya dalardim peygamber sabrını geçti bu Galatasaraylı taraftarların Sabri valla helal olsun kutluyorum kendilerini halen bir taskinlik cikarmadiklari için

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ft kotu oldugu icin gonderildi degil mi yerine gelen Td biseyler degistirsin.5 macta 2 galibiye 2 beraberlik alsin bi zahmet .aykut Biraktiginda Basak kacinci siradaydi simdi nerelerde .Biraz Objektik olalim takimimizi dusunelim
Emre kadar td değil harbi bu bittorrent. Adam tolgayla mahmutla topladı puanları

O degilde nelsson nekadar kötüydü bugün. Hele ilk yari bi topu kacirdi rakipe gol atmak kaldi. Lan bu stoperlere ne oluyor her mac lesligi birbirine devir ediyorlar.

O degilde nelsson nekadar kötüydü bugün. Hele ilk yari bi topu kacirdi rakipe gol atmak kaldi. Lan bu stoperlere ne oluyor her mac lesligi birbirine devir ediyorlar.
Gelen her top her rakip oyuncusuu hooppp karşılarında, napsıınn adamlar, ortada 10 saniye bile top tutabilen bir oyuncu yokki, 3 pas üst üste yapbilen oyuncu yokki.

Torrent'in hoca olmadığı takıma transfer yaptiramamasindan belliydi aslında.Aldirdigi kaleci hariç oyun oynama adına ne pasör orta saha, bek ve kanat aldirabildi.Terim iyi puan toplamış bu kadroyla, hakkını teslim edeyim.

Burak elmas gidene kadar bir daha maç falan izlemem bundan sonra yayın ihalesini de Digitürk mu alır kim alıyorsa alsın hayatta almam ayda 200 lira hayatta vermem bu rezil takıma 1 kuruş bile harcarsam haram olsun zehir zıkkım olsun bu Burak elmas denen aptal herifin takımına benim ttuttugum takım değil bu o giderse geri dönerim

Mostafa da eminim turnuvadan geldiği için daha verimliydi. Bu takım bazı futbolcuların yeteneğini de köreltiyor. Oyuncuların gerilemesi doğal. Kazanmadıkça bu stres daha da artacaktır. Özgüven için seri galibiyetler şart ama daha içerdeki maçları da alamıyorsun ki deplase de beklemiyorum. Ümidim falan yok artık. Bu seneyi 15 14 sınırda falan bitiririz. Burak gidecek mi en önemli gündemim bu. Mart da ibra edilmemeli. Geçici başkana bile razıyım.

Rahatça vuruş imkanı vermiyor ki kimse bize,bir şekilde yanında adam olunca vuruş etkileniyor.Yediğimiz gollerde beş metre yanında kimse olmuyor rakip oyuncunun.Ne stoperler ne bekler ne de ön liberolar caydırıci bir defans yapıyor.
fegin ve gomisin kaçırdıkları rahat pozisyonlardı,rakipler rahat zor farketmiyor yeterki ayakları veya kafaları değsin topa ,hatta değmese bizimkilere değip gol oluyor.bazen bu tür goller yenir ama her zaman oluyorsa bu normal değil.

Torrent'in hoca olmadığı takıma transfer yaptiramamasindan belliydi aslında.Aldirdigi kaleci hariç oyun oynama adına ne pasör orta saha, bek ve kanat aldirabildi.Terim iyi puan toplamış bu kadroyla, hakkını teslim edeyim.
Trabsferleri yaptıran terim. Cica yerine iyi bi 10 no aldırsaymış bu hallerde hiç olmazdık. Ya da direk gedsona verselermiş oarayı. Akıl tutulması yaşıyoruz kaç senedir

Mostafa da eminim turnuvadan geldiği için daha verimliydi. Bu takım bazı futbolcuların yeteneğini de köreltiyor. Oyuncuların gerilemesi doğal. Kazanmadıkça bu stres daha da artacaktır. Özgüven için seri galibiyetler şart ama daha içerdeki maçları da alamıyorsun ki deplase de beklemiyorum. Ümidim falan yok artık. Bu seneyi 15 14 sınırda falan bitiririz. Burak gidecek mi en önemli gündemim bu. Mart da ibra edilmemeli. Geçici başkana bile razıyım.
Mart'ta ibra edenler Galatasaray düşmanıdır vatan hainidir

Torrenti savunanlarin amacini anladim.Torent sezon sonuna kadar tdmiz olsun istiyorlar.Ve takimin kume dusmesini istiyorlar.Takim kume dusecek ve Torentin sucu yok bu kadroyu Ft kurdu demek icin Torentin kalmasini istiyorlar bence.Takimini seven adam Torent gibi bi adama sabredemez bence.Emre Belezoglu Basaksehiri nerden aldi nereye goturdu goruyoruz.Gecen sene Emre geldikten sonra Fb sampiyonluk potasina girdi.Yani adam gibi bir Td getirirsen takimda duzelir.Yok oyle kolayi secip Ft cop kadro kurdu td ne yapsin demek.

Geri
Üst Alt