SL 21/22 H:25 | Trabzonspor 2-1 Konyaspor | MS | 13 Şubat

tr'de uzun yıllar bir yana 2 yıl üst üste şampiyon olmak bile çok zor
evropa ve lig bir arada gitmiyor.
ayrıca güç dengeleri de kolay değişiyor.
o yüzden olmaz öyle bir şey

Bu ligde kimsenin bayern olmasına izin vermezler.. İzin verselerdi Galatasaray'ın çoktan 35'e yakın şampiyonluğu vardı. Ünal Aysal döneminde Galatasaray tam gaz devam ederken getirilen yabancı sınırı ve Galatasaray'ın durduruluşu hala hafızalarda.. O yabancı sınırı fb avrupa ligine gitmeyi başardığında kaldırılmıştı unutmayın bunları :)

Keza Galatasaray 2001 yılında üst üste 5. Kez şampiyonluğa giderken ki fahiş hakem hataları, UEFA süper kupayı kazanmış bir takımın önünde fb'nin nasıl şampiyon yapıldığını ve Galatasaray'ın bayern olmasının nasıl engellendiğini herkes unutmuş bakıyorumda..

Rahat olun bı ligde kimse bayern olamaz.. Olmaya yeltenen takımda alaşağı edilir..

Yaptırmazları renktaş. Biz o fırsatları çok yakalayip hep de kendi kendimize değerlendiremedik.
Katılmıyorum renktaş pandemi dönüşü 3.kez üst üste olacak iken 2 operasyonla geriye ittiler takımı mesela bizde iyi dönememiştik ama operasyon yapmadılar demem şahsen.

Katılmıyorum renktaş pandemi dönüşü 3.kez üst üste olacak iken 2 operasyonla geriye ittiler takımı mesela bizde iyi dönememiştik ama operasyon yapmadılar demem şahsen.
Pandemi dönüşü sahada siciyorduk renktas yapmayin etmeyin. Pandemi donusu puan tablosunda ligin dibindeydik. Hakem falan da degil bizzat oynayamadik.

Bravo Abdulkerim
Yığdı kornelyusu yere

Nelson da kafa toplarina vurabildi diye ovuluyordu 😄

Konya'nın oyununu beğeniyorum, kisitli kadroya şu oyunu oynatabilen Palut büyük takım çalıştırılmalı artık, umarım zor bir ihtimal olsa da biz oluruz bu. Bjk fb falan giderse üzülürüm harbi.

abi nasıl adam bu ya, resmen play station' da ronaldo' yu almışta çalım atıyormuş gibi

Yıllardır şu Nwakaeme gibi bir futbolcu bulamadık.. Bu da bizim ayıbımız olsun..

Bu ligin bug'u bu tür oyuncular işte..

Geri
Üst Alt