Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.122
- 6.876
- 473
Bizim de Fenerden bir farkimiz yok, egri oturup dogru konusalim. Seneye Avrupasiz, hocasi soru isareti, takimin gidisati kotu. Zaten Avrupa´ya donmek istiyor ama orada tabi ki Fener´deki kadar para alamayacagini da biliyor. Ayrica isin finansal acisini biraksam, oyle neyini begendin onu da merak ettim. Buyuk takim topcusu bile degil. Bizde ilk 11 yuzu bile goremez. 2 mac sonra yedegi atilir. Daha Baris Alper´i falan adam etcegiz, Yunus falan geri donecek.
Ya takımı en çok eleştiren kişiyim, terim zamanı ama geçen sene averajla gitti. Yani almış olsak şu an gelir gider dengesi çok değişiceğinden ekonomik olarak farklı şeyler konuşurduk. Ekonomi etkisi takımın oluşumunu bile etkilerdi, bence tabii. Şimdi BB ona buna girmeyeceğim ama yabancı sınırından ötürü ben kendi adıma Ferdi gibi mücadele eden birini isterdim. Bizim kulübeyi çok eksik, yetersiz buluyorum. Ferdi geçen konferans maçında iki golü kendi yarattı mesela. O çocuğu işleyebileceğimizi düşünüyorum. Yunus'u es geçtiğim için değil, hatta belki satışı olabilir diye de açık kapı bıraktığımdan. BAY işini zor görüyorum ama.