SL 21/22 H:26 | Fenerbahçe 2-0 Hatayspor | MS | 20 Şubat

Korkak bir hoca daha doğrusu garantici,kendisinden hamzaoglundan fazla birşey olmaz gelebileceği takımlarda maximum Hatay ayarı olur bizim taraftarın klasik abarttigi adamlardan
Ben degerli isler yaptığını düşünüyorum. Çöplükten malzemelerle bi şey üretmiş gibi duruyor. Cogu oyuncusu free veya ucuz, ptt oyuncularını 11 oynatıyor. Gecen sene de öyleydi. Daha iyi bir kulupte uzerine koyacaktir

Fenerbahçe umarım Arda Güler'e de yazık etmez, az biraz akılları varsa gelecek sezon ilk11 olarak olmasa da ki bana kalsa ilk 11'e hazırlardım( Alt yapı oyuncu oynatma zorunluluğu da varken) en kötü ciddi süre alacak rotasyon oyuncusu olacak şekilde plan yaparlar. Aynı şey bizim içinde geçerli biz de gelecek sene Beknaz, Ali Turalp, Emirhan Kayar ve Baran Aksaka'yı en kötü rotasyona sokmak için planlamayı yapmalıyız mesela yerli sağ bek yokken Ali Turalp takımın yerli sağ beki olmalı. Beknaz, Kerem yerine ilk olarak rotasyon oyuncusu olarak düşünülmeli orada. Nu oyuncular iyi yetiştirilirse ciddi yetenekler.

İnsallah arda guler gelisim falan gosteremez emre colak vari yetenekli ama bos bi seye donusur zaten cirpi gibi 23e kadar da oturmaz bunun fizigi

Hatay şu pozisyonu bile en kötü şekilde kullandı.

hatayın stoperler onur ve sackey
enteresting

Geri
Üst Alt