⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Göztepenin son 2 maçını izleyenler yenilmesine rağmen sahada iyi olan takım olduğunu söylüyor iki maçtada yenilmeyi haketmemiş. Yani oradan SIFIR puan daha yazın , geçmiş olsun.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim takımın herhangi bir takıma puan kaybetmesi için iyi veya kötü oynaması gerekmiyor ki, mesela kim ligin en kötü oynayan/en formsuz takımı (bizden sonra) Giresun ve Yeni Malatya mı veya Altay diyelim. Malatyayı ligin ilk yarısında yenemedik, bugün oynasak kesin yeneriz diyebilir misin? Ben demem işin açıkçası. Daha bir-kaç maç önce Giresun çıktı yendi bizi, e Altay ı da yenemedik ligin ilk yarısında yine oynasak kesin yeneriz diyemem

Öyle rezil bir haldeyiz ki rakibe bakmıyorum artık, hani Göztepe çıkıp maçın ilk 15 dakikasında kendi kalesine bir gol atar sonra bir de penaltı yaptırıp kırmızı kart görür daha 15 dakikada 2-0 filan öne geçeriz anca o zaman bu takım galip gelebilir derim yoksa bizim oynadığımız oyunla filan kimseyi yenebileceğimiz yok. Ulan gol atıyoruz kesin 1 tane yeriz şimdi diye ekran başında ne zaman gol yiyeceğimizi bekliyoruz, yani öyle bir haldeyiz

way gerizekalı, mal, akılsız, denyo herifler.

süper ligte diğer maçlar diye bi başlık yok muydu?arıyorum bulamıyorum.akşam akbil kardeşlerin maçı var ,bakalım ne karar verilmiş bu maç için.bu akşam asıl akbil kazanırsa demek oluyorki malum takım düşürülüyor.

Geri
Üst Alt