- 1 Ağustos 2014
- 62.918
- 73.174
- 4.218
Bugün rahat uyuyacağım çok şükür
İçim bir nebze rahatladı
İçim bir nebze rahatladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlışı elbette var ama ben bazı yanlışlarını düzelttiğini görüyorum,torrent iyi şeyler yapmaya çalışıyor bu gözle görülüyor.
İşin kötü yanı şu elde bayram var yabancı kuralı var el mahkum ömeri oynatıyor mesela,berkanı kesiyor taylan kötü ,taylanı kesse berkan etkisiz,pulgarı oynatıyor o da imparator karakterli oyuncu değil gibi ,şöyle fernando veya melo v.b bi oyuncu gibi takıma eli değemedi .bunlara birde hakikaten ilk defa bu kadar dehşet korkuyla futbol oynamaya çalışan bi takım asla görmedim,bi hoca için bundan daha zor bi durum olamaz.
Sabretmemiz lazım bu hocaya,2-3 ay şans hakediyor ,torent gitse bile dediğim gibi böylesine korkarak futbol oynayan bi takıma kim gelse bu durumu yaşarız.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aylar sonra galip geliyoruz. Bulunduğumuz konum açısından çok önemli bir maç.
Kimse umut, ümit yokken maç gelmiş, aramızda bazı kişileri ciddi derecede art niyetli buluyorum.
Ama sataşacağınız kişi ben değilim, olmayayım da. Bıktırdı bu durum beni.
Türkçe yazdığımı düşünüyorum. Anlaşılır da dediklerim. Cımbızla kelime seçiliyor her nedense
Maç içinde gerekeni dedim.
Biraz mesajlarım kurcalanırsa hissiyatlarım ortada zaten.
Maç sonu da sadece Gomisi kutladım.
Uçup kaçtığımızı ima ettiğim tek post yok.
Okan gelsincilerdenim zaten. Mart ayında Burak ibra olmasıncıyım.
Ama bırakın da maç sonu sevincimi de o duygu boşalımını da yaşayayım ve bunun için de abartsam bile hesap vermeyeyim.
Kime ne arkadaşlar benim sevincimden ya. Bakın kendinize.
Gerçekten bir gün daha sert bir şekilde tepki vereceğim. Buna zorlanmak istemiyorum.
Memnun değilseniz Allah aşkına muhatap olmayalım. Olmak zorunda değiliz.
mevzu torrent'e guvenip guvenmemek degil. torrent, ali, veli farketmez. td degistirme kursunumuzu attık biz, doğru veya yanlış. tekrar td değiştirmek yapılabilecek en büyük hata olur.KEndisi oynattığı her maç kötü oynayan Babel- Halil- Ömer'i oynatmasına benim tepkim yoksa Gomis son 30 dakika daha iyi katkı verebilir falan bunlar değişebilir ama bazı tercihleri çok yanlış ve asla güvenilecek bir isim olarak görmüyorum kendisini.
Bülent Kaptan diye ölüyordun Recepaynen rizespor gibi bi takıma gidip calıstıran adamı tekrar galatasarayı getirecegiz
Bahsettiğin konudan bagimsiz olarak söylüyorum Gomis hakkında. Bana biraz kilolarını atamamis gibi geldi. Bir iki mücadelede fiziğini kullanıp kazandı ama belli ki zamana ihtiyacı var. Ancak her türlü sahada olmali.
hic sevmemBülent Kaptan diye ölüyordun Recep![]()