⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Dakikalarca takımımıza köpek diyen taraftarı övüyor.Başkan ve ekibi en yakın zamanda kulübümüzden uzaklaşmalı.

Aylar sonra galip geliyoruz. Bulunduğumuz konum açısından çok önemli bir maç.
Kimse umut, ümit yokken maç gelmiş, aramızda bazı kişileri ciddi derecede art niyetli buluyorum.
Ama sataşacağınız kişi ben değilim, olmayayım da. Bıktırdı bu durum beni.
Türkçe yazdığımı düşünüyorum. Anlaşılır da dediklerim. Cımbızla kelime seçiliyor her nedense

Maç içinde gerekeni dedim.
Biraz mesajlarım kurcalanırsa hissiyatlarım ortada zaten.
Maç sonu da sadece Gomisi kutladım.
Uçup kaçtığımızı ima ettiğim tek post yok.
Okan gelsincilerdenim zaten. Mart ayında Burak ibra olmasıncıyım.

Ama bırakın da maç sonu sevincimi de o duygu boşalımını da yaşayayım ve bunun için de abartsam bile hesap vermeyeyim.
Kime ne arkadaşlar benim sevincimden ya. Bakın kendinize.
Gerçekten bir gün daha sert bir şekilde tepki vereceğim. Buna zorlanmak istemiyorum.
Memnun değilseniz Allah aşkına muhatap olmayalım. Olmak zorunda değiliz.

Yanlışı elbette var ama ben bazı yanlışlarını düzelttiğini görüyorum,torrent iyi şeyler yapmaya çalışıyor bu gözle görülüyor.

İşin kötü yanı şu elde bayram var yabancı kuralı var el mahkum ömeri oynatıyor mesela,berkanı kesiyor taylan kötü ,taylanı kesse berkan etkisiz,pulgarı oynatıyor o da imparator karakterli oyuncu değil gibi ,şöyle fernando veya melo v.b bi oyuncu gibi takıma eli değemedi .bunlara birde hakikaten ilk defa bu kadar dehşet korkuyla futbol oynamaya çalışan bi takım asla görmedim,bi hoca için bundan daha zor bi durum olamaz.

Sabretmemiz lazım bu hocaya,2-3 ay şans hakediyor ,torent gitse bile dediğim gibi böylesine korkarak futbol oynayan bi takıma kim gelse bu durumu yaşarız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımın kalitesiz olduğunu zaten herkes biliyor. Sen eğer gerçekten iyi hocaysan bu leş kadro içinde optimum verimi alacağın futbolculara şans verirsin. Bu adam bunu yapamıyor olay bu kadar basit. Gercekten yorma kendini bence. Yanlis anlama ilk geldiğinde ben de savunuyordum ama uğraşmaya değecek birisi değil.

tugay en doğrusunu söyledi zatne maç sonu. takımda galatasaraylılığı geçtim, insanlıktan nasibini almış herif sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. pena, nelsson, kerem, marcao ve hatta gomis müthiş topçular filan değiller ama eğrisi doğrusuyla en iyisini yapmak için hem sahada, hem kafada kıçlaırnı yırtıyolar. taylan'la ömer hırtosuna orta karar 2 penaltı çıkmış, 2'si de bi yerlerinden sekip ellerine gelmiş hakemin üstüne koşmaktan bile acizler. sanki galatasaray size muhtaç da bi sarı kart almaktan geri duruyosunuz. böyle heriflerden yetenek küpü de olsa bi halt olmaz. galatasaray'ın en kısa sürede böyle sünepe tiplerden kurtulması gerek, böyle büyük takım topçuluğu olmaz.

yönetim icinde bu galibiyete sevınmeyen ezici bir cogunluk olduguna eminim aylardırda söylüyorum

Aylar sonra galip geliyoruz. Bulunduğumuz konum açısından çok önemli bir maç.
Kimse umut, ümit yokken maç gelmiş, aramızda bazı kişileri ciddi derecede art niyetli buluyorum.
Ama sataşacağınız kişi ben değilim, olmayayım da. Bıktırdı bu durum beni.
Türkçe yazdığımı düşünüyorum. Anlaşılır da dediklerim. Cımbızla kelime seçiliyor her nedense

Maç içinde gerekeni dedim.
Biraz mesajlarım kurcalanırsa hissiyatlarım ortada zaten.
Maç sonu da sadece Gomisi kutladım.
Uçup kaçtığımızı ima ettiğim tek post yok.
Okan gelsincilerdenim zaten. Mart ayında Burak ibra olmasıncıyım.

Ama bırakın da maç sonu sevincimi de o duygu boşalımını da yaşayayım ve bunun için de abartsam bile hesap vermeyeyim.
Kime ne arkadaşlar benim sevincimden ya. Bakın kendinize.
Gerçekten bir gün daha sert bir şekilde tepki vereceğim. Buna zorlanmak istemiyorum.
Memnun değilseniz Allah aşkına muhatap olmayalım. Olmak zorunda değiliz.

Bahsettiğin konudan bagimsiz olarak söylüyorum Gomis hakkında. Bana biraz kilolarını atamamis gibi geldi. Bir iki mücadelede fiziğini kullanıp kazandı ama belli ki zamana ihtiyacı var. Ancak her türlü sahada olmali.

daha hic ilk 11 oynamamis adam, taylan ve halil orta sahasi ile maca cikan hoca benim icin hoca falan degildir.

pva dururken ömer. babel.

tamam yeni geldin ama daha kay macini icine etmesi gerek bu elemanlarin oynatmaman icin.

KEndisi oynattığı her maç kötü oynayan Babel- Halil- Ömer'i oynatmasına benim tepkim yoksa Gomis son 30 dakika daha iyi katkı verebilir falan bunlar değişebilir ama bazı tercihleri çok yanlış ve asla güvenilecek bir isim olarak görmüyorum kendisini.
mevzu torrent'e guvenip guvenmemek degil. torrent, ali, veli farketmez. td degistirme kursunumuzu attık biz, doğru veya yanlış. tekrar td değiştirmek yapılabilecek en büyük hata olur.

Bahsettiğin konudan bagimsiz olarak söylüyorum Gomis hakkında. Bana biraz kilolarını atamamis gibi geldi. Bir iki mücadelede fiziğini kullanıp kazandı ama belli ki zamana ihtiyacı var. Ancak her türlü sahada olmali.

Yani onda ayrışabiliriz zaten sorun yok, bana sahada olması bile maçı çevirmesi bile o yaşına göre yeterli geldi.
Ekstra çok soğukkanlıydı. O durumda penaltı kullanmak çok zor. Ve yapabilecek herhalde tek kişiydi ama yine de geçmişten dolayı hepimiz çekindik. Benim bahsettiğim şey ama sürekli laflarımın çarpıtılması. Bu bir kez de olmadı bu sitede.
Demediğim şeyleri demişim gibi yansıtılıyor.

Şu takım istikrarlı bir kadro ile oynasa peş peşe 4-5 maç kazanır, 4-3-3 veya 4-1-4-1 tarzında şu kadro ile oynamalıyız ;

Pena
Omar/Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar
Emre Cicaldau Berkan Kerem
Gomis/Mostafa

Geri
Üst Alt